Windows CE Portál
Mio Moov Black (N191) ROM

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Operációs rendszerek, ROM frissítés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
takimobil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 22, 2010 03:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok,

Nem lenne esetleg Moov 310-hez rom-otok.

Nagyon megköszöném.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése
Gep
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: Nokia N80, HTC Touch Diamond, Mio Moov Black (N191)

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 22, 2010 00:11    Hozzászólás témája: Re: Mio Moov Black (N191) ROM Hozzászólás, az előzmény idézésével

TOM3R írta:
Szia!TOM3R vagyok és velem beszéltél e-mailben.

Mielőtt visszaírtál,már megtaláltam az anyagot.Nem ilyen típusú készülékkel gyűlt meg a bajom,hanem MOOV 400-al.z a jó,hogy nincs SD kártyahely,és r*hadtul semmit nem lehetett kezdeni vele.De legalább volt egy 30ezer ft-os elemlámpám aminek nagyon örültem.

Szétkaptam a készüléket,a cuccok benne szinte ugyan az,amit te fényképeztél,annyi különbséggel,hogy a tiedbe nagy alaplap van,ebbe meg csak a fele és minden a másik oldalon volt.Nagy nehezen lekapartam a fém burkolatot,úgy hogy legalább ne szakítsam el a kijelzőhöz vezető szalagot.28 helyen csináltam zárlatot,de semmi.Feladtam,oké majd szervízben Jani bácsi megmondja a frankót és szép kis összegért kicseréli az alaplapot.

Letettem az asztalra,megpróbálom dugdosni USB-re.Semmi életjel.
Fél óra múlva (bekapcsolva hagytam),kikapcsolt a kijelző készenlétibe,gondoltam rádugom,hátha lesz valami.Monitort nem nyomtam be,rádugtam és mivel a hangfal be volt kapcsolva hallottam a pittyegést....azt hittem magam alá élvezek szó szerint.Nem lett volna kezvem 10ezreket kifizetni egy hülyeség miatt.

A lényeg az,hogy játszani kell vele az USB-n,egyszer majd elkapja és megspórolunk egy jó kis izzadós szétszerelést.

TOM3R voltam a hegyekből!

Igen mas kulfoldi forumokon jegyzik ezt a lehetoseget is (Nem N191-es keszulek eseteben). En N191-es nem tudtam alkalmazni. Ott barmikor tudtam produkalni, hogy kapcsolodjon a keszulek USB-n keresztul a szamitogephez jott is az USB hang de vegul mindig egy nem mukodo eszkozt kaptam amit a windows nem tudott kezelni. Probaltam XP-n Vista-n 7-esen tobb gepen is. Minden hol ez volt az eredmeny. Igy maradt az altalam leirt megoldas.

A lenyeg, hogy sikerult zoldagra vergodnod!

Minden jot!

Udv!
Vissza az elejére
TOM3R
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 20, 2010 09:46    Hozzászólás témája: Re: Mio Moov Black (N191) ROM Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia!TOM3R vagyok és velem beszéltél e-mailben.

Mielőtt visszaírtál,már megtaláltam az anyagot.Nem ilyen típusú készülékkel gyűlt meg a bajom,hanem MOOV 400-al.z a jó,hogy nincs SD kártyahely,és r*hadtul semmit nem lehetett kezdeni vele.De legalább volt egy 30ezer ft-os elemlámpám aminek nagyon örültem.

Szétkaptam a készüléket,a cuccok benne szinte ugyan az,amit te fényképeztél,annyi különbséggel,hogy a tiedbe nagy alaplap van,ebbe meg csak a fele és minden a másik oldalon volt.Nagy nehezen lekapartam a fém burkolatot,úgy hogy legalább ne szakítsam el a kijelzőhöz vezető szalagot.28 helyen csináltam zárlatot,de semmi.Feladtam,oké majd szervízben Jani bácsi megmondja a frankót és szép kis összegért kicseréli az alaplapot.

Letettem az asztalra,megpróbálom dugdosni USB-re.Semmi életjel.
Fél óra múlva (bekapcsolva hagytam),kikapcsolt a kijelző készenlétibe,gondoltam rádugom,hátha lesz valami.Monitort nem nyomtam be,rádugtam és mivel a hangfal be volt kapcsolva hallottam a pittyegést....azt hittem magam alá élvezek szó szerint.Nem lett volna kezvem 10ezreket kifizetni egy hülyeség miatt.

A lényeg az,hogy játszani kell vele az USB-n,egyszer majd elkapja és megspórolunk egy jó kis izzadós szétszerelést.

TOM3R voltam a hegyekből!

Gep írta:
TOM3R írta:
Hogyan földeljem le?Egy sima kis vezetékkel?Melyik chippet?Így tuti előjön a WinCE?mert nekem is ugyanez a problémám.:/

http://moovn191.uw.hu oldalon a [Home] szekcioban megtalalod a pontos leirast lepesrol lepesre. A foldelestol elojon az UBOOT menu. Kiprobaltam es azota beszeltem mar tobb emberrel is akik szinten igy oldottak meg a problemat. Javasolom szerezz be egy nagyitot is es legyel nagyon ovatos.

Sok sikert!

Udv!
Vissza az elejére
Gep
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 19, 2010 23:06    Hozzászólás témája: Re: Mio Moov Black (N191) ROM Hozzászólás, az előzmény idézésével

TOM3R írta:
Hogyan földeljem le?Egy sima kis vezetékkel?Melyik chippet?Így tuti előjön a WinCE?mert nekem is ugyanez a problémám.:/

http://moovn191.uw.hu oldalon a [Home] szekcioban megtalalod a pontos leirast lepesrol lepesre. A foldelestol elojon az UBOOT menu. Kiprobaltam es azota beszeltem mar tobb emberrel is akik szinten igy oldottak meg a problemat. Javasolom szerezz be egy nagyitot is es legyel nagyon ovatos.

Sok sikert!

Udv!
Vissza az elejére
TOM3R
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 13, 2010 00:01    Hozzászólás témája: Re: Mio Moov Black (N191) ROM Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gep írta:
Sziasztok!

Sikeresen tönkretettem a Moov Black (N191) készülékem. Modosult a PATHS.XML állomány így a készülék indulásakor nem indul el AppStartupSec.exe. Ezáltal hiába is kötöm össze USB-n keresztül a számítógéppel mert az eszköz kezelőben az USB háttértár ikonjánál egy sárga felkiáltójel lesz és 10 hibakódra hivatkozik (Az eszköz nem indítható el). Próbáltam az SD kártyás betöltéseket is KITT_EEU, KITT_USA, EEU és még sok másféle mappátt de SD kártyáról nem futnak le az indító fájlok. (Auto.exe, Auto.mscr) Lehet ezek indításáért is AppStartupSec.exe a felelős? Így ha a készüléket bekapcsolom csak egy hibaüzenetet kapok és nem tudok vele semmit se kezdeni:

MioPocket not found.
Some scripts are missing under:
\My Flash Disk\MioAutoRun\Scripts
Please re-copy files.

Elég jól körüljártam a neten a témát még egy járrható megoldást találtam. Szét kell szedni a készüléket az egyik chip lábát le kell földelni és akkor előjön a szervíz menü. Ez valóban működik is. Előjön a kék képernyős menü:

WinCE by SD (format)
WinCE by SD
WinCE by USB (format)
WinCE by USB
Exit

A problémám az, hogy nem találok sehol N191-eshez feltölthető ROM-ot (winceimg.bin, winceimg.cks)

Nem tudom esetleg valamelyik másik Mio készülékkel nem-e kompatibilis az N191-es? És akkor annak a RIM-ját tölteném rá. Pár helyen úgy emlegetik, hogy a Moov Black (N191) valójában a Knight Rider de a Knight Rider tipushoz sem találok ROM-ot. Szóval egy N191-es ROM kellene esetleg egy Knight Rider-é

Esetleg még az is segítség lenne, ha valahogy le tudnám menteni a készülékemről a saját ROM ját és abban átturiznám a PATHS.XML állományt (Csak egy útvonalat kéne módosítani) és visszatölteném a módosított ROM-ot. Erre valakinek van valami ötlete, hogyan tudnám megtenni?

Készülékem pontos adatai:
Mio Moov Black
N191
R01.3.9753.1020
PWA: KITT400_M

Üdv.

Vissza az elejére
Gep
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 02, 2010 23:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

takimobil írta:
Szia Gep
Szeretnék érdeklődni, esetleg sikerült megoldanod a problémát?
Én is igy jártam.

Szia!

Megoldodott a problema! Megvan a winceimg.bin es winceimg.cks allomany. Letoltheto az oldalamrol:

http://moovn191.uw.hu

sok sikert!

udv

innen tudod a ROM-ot leszedni:
http://moovn191.uw.hu/download/Moov_N191_ROM_R01.3.9753.1020.rar

=Wink
Vissza az elejére
Gep
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 25, 2010 14:10    Hozzászólás témája: Mio Black edition (N191) Hozzászólás, az előzmény idézésével

takimobil írta:
Szia Gep
Én is igy jártam.

Szia!

Sajnos még nem. Találtam egy másik fórumon egy embert aki a DiskRW image-ből előtudja állítani a Winceimg.bin és Winceimg.csk fájlokat ezzel feltudnám frissíteni a készülékem rendszerét az UBOOT menün keresztül. Már több embernek segített írtam neki, egyelőre még nem válaszolt ha esetleg a birtokomban lesznek a frissítő fájlok akkor azokat is közzé fogom tenni ,mert ehez a típushoz nem találni sehol a neten. Aztán az sem garantált, hogy ettől megjavul mert az elvileg az SMFlash memóriát írja felül mi pedig a NAND-ot piszkáltuk el. Egyelőre még nem adtam fel, ha más nem várok és előbb utobb csak lehet majd valamit találni hozzá a neten. Szervizbe több helyen is azt mondták tudják javítani, szóval javítható nekem nem sűrgős, majd lesz hozzá valami a neten és akkor megjavítom. Minden esetre ha valamit sikerül szereznem vagy plusz infóhoz jutok akkor azt közzé teszem a http://moovn191.uw.hu oldalon. Esetleg ha te megtudsz valamit légyszíves jutasd el hozzám. Sok sikert!

Üdv[/url]
Vissza az elejére
takimobil
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 25, 2010 11:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia Gep
Én is igy jártam.
Vissza az elejére
Gep
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 20, 2010 11:12    Hozzászólás témája: Mio Black edition (N191) tudásbázis Hozzászólás, az előzmény idézésével

Megpróbálok egy Mio Black edition (N191) tudásbázist létrehozni a következő címen: http://moovn191.uw.hu
Vissza az elejére
Gep
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 14, 2010 12:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na oda jutottam, hogy szereztem, egy másik készüléket és DiskRW-vel lementettem az SMFlash memóriáját így kaptam egy 26 Mb-os fájlt. Ez mind szép és jó de ez a formátum nem egyezik a winceimg.bin formátumával. Van valakinek ötlete, hogyan tudnám ezt a fájlt előállítani?

Üdv
Vissza az elejére
AccessDenied
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: moov 360, moov black, rac satnav

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 12, 2010 11:54    Hozzászólás témája: -- Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sztem nem kaptam levelet, vagy nem tudom megnézni, igazából csak azért regeltem be ide, hogy elküldjem neked azokat a fájlokat ha kell, cs1958csb@fr33mail.hu-ra dobj egy mailt, és küldöm őket vissza. Lehet jobb lenne valami nyilvános fájlmegosztó oldalra feltöltenem... Egyébként ha nem sikerül, még lehet elő tudom keresni a srác számát, aki nekem visszahozott egy path.xml-tVery Happy 5K+pk volt visszahozatnom...:@
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése MSN Messenger
Gep
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 12, 2010 08:38    Hozzászólás témája: Re: -- Hozzászólás, az előzmény idézésével

AccessDenied írta:
Hali! Ez nem a Knight Rider típus, nem is indítja az sd-kártyáról a KITT_USA mappából az auto.exe-t, az sd kártyára EEU mappát kell létrehozni, és abból fog indulni az auto.exe, patx.xml-t vagy appstartupsec.exet pedig semmiféle körülmények között nem szabad módosítani (én is megjártamD:) Nálam van egy N191 Mio Moov Balck belső memcsijének kimásolt tartalma, ha gondolod átküldhetem, ha meg akarsz próbálkozni vele...

Szia!

Igen jól megjártam én is, tanultam a leckéből Smile Próbálta már az EEU mappát sajnos onnan sem indul el az auto.exe. Így már csak a ROM-os megoldás marad. Nagyon szépen megköszönném ha átküldenéd! Privátba küldöm az elérhetőségem. Ha esetleg jutok vele valamire akkor egy csokorba fogom a N191-el kapcsolatos tudásom és megosztom a többi internetezővel mert nagyon nem lehet találni ehez a tipushoz semmit a neten.

Minden jót!

Üdv
Vissza az elejére
AccessDenied
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: moov 360, moov black, rac satnav

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 11, 2010 13:06    Hozzászólás témája: -- Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali! Ez nem a Knight Rider típus, nem is indítja az sd-kártyáról a KITT_USA mappából az auto.exe-t, az sd kártyára EEU mappát kell létrehozni, és abból fog indulni az auto.exe, patx.xml-t vagy appstartupsec.exet pedig semmiféle körülmények között nem szabad módosítani (én is megjártamD:) Nálam van egy N191 Mio Moov Balck belső memcsijének kimásolt tartalma, ha gondolod átküldhetem, ha meg akarsz próbálkozni vele...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése MSN Messenger
Gep
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 09, 2010 09:00    Hozzászólás témája: Mio Moov Black (N191) ROM Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Sikeresen tönkretettem a Moov Black (N191) készülékem. Modosult a PATHS.XML állomány így a készülék indulásakor nem indul el AppStartupSec.exe. Ezáltal hiába is kötöm össze USB-n keresztül a számítógéppel mert az eszköz kezelőben az USB háttértár ikonjánál egy sárga felkiáltójel lesz és 10 hibakódra hivatkozik (Az eszköz nem indítható el). Próbáltam az SD kártyás betöltéseket is KITT_EEU, KITT_USA, EEU és még sok másféle mappátt de SD kártyáról nem futnak le az indító fájlok. (Auto.exe, Auto.mscr) Lehet ezek indításáért is AppStartupSec.exe a felelős? Így ha a készüléket bekapcsolom csak egy hibaüzenetet kapok és nem tudok vele semmit se kezdeni:

MioPocket not found.
Some scripts are missing under:
\My Flash Disk\MioAutoRun\Scripts
Please re-copy files.

Elég jól körüljártam a neten a témát még egy járrható megoldást találtam. Szét kell szedni a készüléket az egyik chip lábát le kell földelni és akkor előjön a szervíz menü. Ez valóban működik is. Előjön a kék képernyős menü:

WinCE by SD (format)
WinCE by SD
WinCE by USB (format)
WinCE by USB
Exit

A problémám az, hogy nem találok sehol N191-eshez feltölthető ROM-ot (winceimg.bin, winceimg.cks)

Nem tudom esetleg valamelyik másik Mio készülékkel nem-e kompatibilis az N191-es? És akkor annak a RIM-ját tölteném rá. Pár helyen úgy emlegetik, hogy a Moov Black (N191) valójában a Knight Rider de a Knight Rider tipushoz sem találok ROM-ot. Szóval egy N191-es ROM kellene esetleg egy Knight Rider-é

Esetleg még az is segítség lenne, ha valahogy le tudnám menteni a készülékemről a saját ROM ját és abban átturiznám a PATHS.XML állományt (Csak egy útvonalat kéne módosítani) és visszatölteném a módosított ROM-ot. Erre valakinek van valami ötlete, hogyan tudnám megtenni?

Készülékem pontos adatai:
Mio Moov Black
N191
R01.3.9753.1020
PWA: KITT400_M

Üdv.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Operációs rendszerek, ROM frissítés Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Vissza a Főoldalra | Ugrás a lap tetejére | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Gyakran ismételt kérdések

© Windows CE Portál Fórum. Minden jog fenntartva