Windows CE Portál
Windows CE 5 VS Windows CE 6

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szoftverek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Doris Lune
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 31, 2010 17:07    Hozzászólás témája: Windows CE 6.0 Embedded próbaverzió feltehető 2 Gb-os SSD-re Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv!
Van egy Mid-em, 2 Gb-os SSD-vel, az xp-nek kevés, kipróbálnám a Win CE 6.0-át rajta. (Embedded)
Olvastam, hogy exFat-ra fomázott lemezeken fut, egy SSD-t le tudok formázni vele, s fog futni rajta, vagy csak pendrive-on megy?
Illetve Micro sd 8 Gb-om van még benne, gondolom, erre nem lehet tenni.
Ebből magyar változat lézezik?

Köszönöm a válaszokat előre is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése
kinlodom
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: airis pocketT260

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 19, 2010 07:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sziasztok lenne egy kis problémám van egy T620 am de letöröltem rólla az alap progit és most meg nem tudok rá viszza tenni semmit szeretném kérni a segitségét valakinek aki ez ügybe tud segiteni illetve segit fell telepiteni elöre is köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése
tomi613
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: iconXG400L

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 05, 2009 17:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali! Kéne nagy segítség! van egy iconXG400 (model: GPS43JL) as gps-em és most bekapcsolásnál megjelenik az iconX logó majd utána csak fehér háttér fut. Ez mitől lehet? Hogy lehetne ezt javítani házilag? Elvileg WinCE 5.0 core fut rajta és azon az iconx menü. Usb-n csak a memóriakártyát értem el mikor működött, de most már nem ismeri fel azt se. És csak egy reset van rajta. gondolom a soft reset. Hard reset nem tudom hogy működik rajta.
Vissza az elejére
intel1986
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 06, 2009 07:20    Hozzászólás témája: Re: Windows CE 5 VS Windows CE 6 Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dev írta:
intel1986 írta:
Sziasztok GPS- javításával foglakozom és az eggyik kolegám behozott egy programot egy menü rendszer ami word exelstb progikat nyit meg.
A probléma az volna, hogy nálunk most csak Windows CE 5- ös GPS van és én meg amit kinéztem magamnak GPS- t azon 6- os van és azt szeretném kérdezni szerintetek minden működni fog? Úgyértem a mü meg a progik vagy windows CE 6- ra minden progit újra kell írni?
Azért lenne fontos mert erre a program csomagra szinte nagyobb szükségem van mint magára a GPS- re. Embarassed

Nem kell újraírni semmit. Esetleg kisebb kompatibilitási problémák lehetnek (GUI), de a CE 6.0 a futó programok szemszögéből, nem különbözik a CE 5.0-tól.

Köszi

Tényleg működik. Viszont nem minden progi dolgozik rendesen azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok e ajánlani pdf viewer, word viewert z a kettő hibázik kéne egy jóbb verzió ami kimondottan win ce 6- ra íródott.

Köszi
Vissza az elejére
Dev
Főszerkesztő
Főszerkesztő

PDA: HTC Touch Pro,i-mate JAM,i-mate SP2,MC16,MC218,Casio M30

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 03, 2009 12:58    Hozzászólás témája: Re: Windows CE 5 VS Windows CE 6 Hozzászólás, az előzmény idézésével

intel1986 írta:
Sziasztok GPS- javításával foglakozom és az eggyik kolegám behozott egy programot egy menü rendszer ami word exelstb progikat nyit meg.
A probléma az volna, hogy nálunk most csak Windows CE 5- ös GPS van és én meg amit kinéztem magamnak GPS- t azon 6- os van és azt szeretném kérdezni szerintetek minden működni fog? Úgyértem a mü meg a progik vagy windows CE 6- ra minden progit újra kell írni?
Azért lenne fontos mert erre a program csomagra szinte nagyobb szükségem van mint magára a GPS- re. Embarassed

Nem kell újraírni semmit. Esetleg kisebb kompatibilitási problémák lehetnek (GUI), de a CE 6.0 a futó programok szemszögéből, nem különbözik a CE 5.0-tól.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Felhasználó weblapjának megtekintése
intel1986
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 01, 2009 18:44    Hozzászólás témája: Windows CE 5 VS Windows CE 6 Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mellékelek néhány képet, hogy tudjátok miröl van szó:)
http://kepfeltoltes.hu/090801/121762351601_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090801/46991567902_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090801/32648356903_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Előre is köszi a válaszokat
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szoftverek Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Vissza a Főoldalra | Ugrás a lap tetejére | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Gyakran ismételt kérdések

© Windows CE Portál Fórum. Minden jog fenntartva