| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Doris Lune Frissen regisztrált

|
Elküldve: Szomb. Júl. 31, 2010 17:07 Hozzászólás témája: Windows CE 6.0 Embedded próbaverzió feltehető 2 Gb-os SSD-re |
|
|
Üdv!
Van egy Mid-em, 2 Gb-os SSD-vel, az xp-nek kevés, kipróbálnám a Win CE 6.0-át rajta. (Embedded)
Olvastam, hogy exFat-ra fomázott lemezeken fut, egy SSD-t le tudok formázni vele, s fog futni rajta, vagy csak pendrive-on megy?
Illetve Micro sd 8 Gb-om van még benne, gondolom, erre nem lehet tenni.
Ebből magyar változat lézezik?
Köszönöm a válaszokat előre is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kinlodom Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2010.05.18., Kedd, 13:48 Hozzászólások: 1 PDA: airis pocketT260
|
Elküldve: Szer. Máj. 19, 2010 07:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| sziasztok lenne egy kis problémám van egy T620 am de letöröltem rólla az alap progit és most meg nem tudok rá viszza tenni semmit szeretném kérni a segitségét valakinek aki ez ügybe tud segiteni illetve segit fell telepiteni elöre is köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tomi613 Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2009.10.05., Hétfő, 15:18 Hozzászólások: 2 PDA: iconXG400L
|
Elküldve: Hétf. Okt. 05, 2009 17:13 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hali! Kéne nagy segítség! van egy iconXG400 (model: GPS43JL) as gps-em és most bekapcsolásnál megjelenik az iconX logó majd utána csak fehér háttér fut. Ez mitől lehet? Hogy lehetne ezt javítani házilag? Elvileg WinCE 5.0 core fut rajta és azon az iconx menü. Usb-n csak a memóriakártyát értem el mikor működött, de most már nem ismeri fel azt se. És csak egy reset van rajta. gondolom a soft reset. Hard reset nem tudom hogy működik rajta. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
intel1986 Frissen regisztrált

|
Elküldve: Csüt. Aug. 06, 2009 07:20 Hozzászólás témája: Re: Windows CE 5 VS Windows CE 6 |
|
|
| Dev írta: | | intel1986 írta: | Sziasztok GPS- javításával foglakozom és az eggyik kolegám behozott egy programot egy menü rendszer ami word exelstb progikat nyit meg.
A probléma az volna, hogy nálunk most csak Windows CE 5- ös GPS van és én meg amit kinéztem magamnak GPS- t azon 6- os van és azt szeretném kérdezni szerintetek minden működni fog? Úgyértem a mü meg a progik vagy windows CE 6- ra minden progit újra kell írni?
Azért lenne fontos mert erre a program csomagra szinte nagyobb szükségem van mint magára a GPS- re. |
Nem kell újraírni semmit. Esetleg kisebb kompatibilitási problémák lehetnek (GUI), de a CE 6.0 a futó programok szemszögéből, nem különbözik a CE 5.0-tól. |
Köszi
Tényleg működik. Viszont nem minden progi dolgozik rendesen azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok e ajánlani pdf viewer, word viewert z a kettő hibázik kéne egy jóbb verzió ami kimondottan win ce 6- ra íródott.
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dev Főszerkesztő

Csatlakozott: 2004.05.20., Csütörtök, 22:21 Hozzászólások: 3702 PDA: HTC Touch Pro,i-mate JAM,i-mate SP2,MC16,MC218,Casio M30
|
Elküldve: Hétf. Aug. 03, 2009 12:58 Hozzászólás témája: Re: Windows CE 5 VS Windows CE 6 |
|
|
| intel1986 írta: | Sziasztok GPS- javításával foglakozom és az eggyik kolegám behozott egy programot egy menü rendszer ami word exelstb progikat nyit meg.
A probléma az volna, hogy nálunk most csak Windows CE 5- ös GPS van és én meg amit kinéztem magamnak GPS- t azon 6- os van és azt szeretném kérdezni szerintetek minden működni fog? Úgyértem a mü meg a progik vagy windows CE 6- ra minden progit újra kell írni?
Azért lenne fontos mert erre a program csomagra szinte nagyobb szükségem van mint magára a GPS- re. |
Nem kell újraírni semmit. Esetleg kisebb kompatibilitási problémák lehetnek (GUI), de a CE 6.0 a futó programok szemszögéből, nem különbözik a CE 5.0-tól. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
intel1986 Frissen regisztrált

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|