Windows CE Portál
internet kapcsolat megszakadás a kijelző "elalvása" után

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanácsadás
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bruce lee
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: HTC Kaiser

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 05, 2010 22:05    Hozzászólás témája: Nem megy az internet! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló!
Valaki tudna segiteni?
Valamit valószinüleg nagyon elrontottam!
Kitöröltem valamit ami nagy valószinűséggel fontos volt. Azóta nem lehet internetezni semmilyen kapcsolattal!
Ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem ,hogy hogy lehet visszahozni a törölt fájlokat?
Amúgy ezt töröltem ki (intézőből): Intéző(megnyitni) / Saját eszköz / Windows / Profiles / guest /
Innen töröltem egy pár dolgot a cookies-ből , a history-ból és a Tempory Internet-ből
Szerintem a gond a Tempory Internet-ből lett kitörölve mert a többibe igazából nem voltak olyan fontos dolgok!
Szóval a Tempory Internet-en belül beléptem a content.IES -be majd onnan az összes mappát 1 kivételével kitöröltem. Valószinűleg valamelyik mappában volt ez a fontos fájl. ( itt egy példa mappa név : 5W0ZHT0H , tehát ilyen értelmetlen neve volt)
Valaki tudna segiteni?
Én még arra gondoltam ,hogy ha nem lehet visszahozni akkor valaki a saját pda-áról nem tudná felrakni a gépre és elküldeni nekem e-mail-be a mappákat?
Csak a Tempory Internetből kéne elküldeni az összes mappát.
Az e-mailom: balus45@citromail.hu
ballabalazs@index.hu

Kérlek segitsetek!
Előre is köszönöm!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése AIM
karikari1
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: mda compact2,orbit,vario 1

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 03, 2009 18:37    Hozzászólás témája: :) Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sikerlült meoldanom a problémát Shocked , ha valakinek hasonló előfordulna keressen meg bizalommal, szivesen segítek Idea
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése MSN Messenger
karikari1
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: mda compact2,orbit,vario 1

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 24, 2009 12:28    Hozzászólás témája: internet kapcsolat megszakadás a kijelző "elalvása" után Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok! Mda compact2- m van wm5-ös rommal és pannonos mobilinternetet használok! A problémám az, hogy amikor msn v nezezés közben "elalszik" a teló v kikapcsolom a kijelzőt 1-2 perc múlva eldobja a kapcsolatot és csak kijelzőbekapcs. után csatlakozik újra! Ez msn-nél nem annyira jó dolog Sad és a régebbi telóimnál(orbit,s200) hozzászoktam, hogy ez jól működik!
Ha tudtok kérlek segítsetek?!
Előre is köszi:Karika
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanácsadás Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Vissza a Főoldalra | Ugrás a lap tetejére | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Gyakran ismételt kérdések

© Windows CE Portál Fórum. Minden jog fenntartva