| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
bruce lee Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2010.02.05., Péntek, 17:34 Hozzászólások: 10 PDA: HTC Kaiser
|
Elküldve: Pént. Feb. 05, 2010 22:05 Hozzászólás témája: Nem megy az internet! |
|
|
Helló!
Valaki tudna segiteni?
Valamit valószinüleg nagyon elrontottam!
Kitöröltem valamit ami nagy valószinűséggel fontos volt. Azóta nem lehet internetezni semmilyen kapcsolattal!
Ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem ,hogy hogy lehet visszahozni a törölt fájlokat?
Amúgy ezt töröltem ki (intézőből): Intéző(megnyitni) / Saját eszköz / Windows / Profiles / guest /
Innen töröltem egy pár dolgot a cookies-ből , a history-ból és a Tempory Internet-ből
Szerintem a gond a Tempory Internet-ből lett kitörölve mert a többibe igazából nem voltak olyan fontos dolgok!
Szóval a Tempory Internet-en belül beléptem a content.IES -be majd onnan az összes mappát 1 kivételével kitöröltem. Valószinűleg valamelyik mappában volt ez a fontos fájl. ( itt egy példa mappa név : 5W0ZHT0H , tehát ilyen értelmetlen neve volt)
Valaki tudna segiteni?
Én még arra gondoltam ,hogy ha nem lehet visszahozni akkor valaki a saját pda-áról nem tudná felrakni a gépre és elküldeni nekem e-mail-be a mappákat?
Csak a Tempory Internetből kéne elküldeni az összes mappát.
Az e-mailom: balus45@citromail.hu
ballabalazs@index.hu
Kérlek segitsetek!
Előre is köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
karikari1 Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2009.05.20., Szerda, 23:16 Hozzászólások: 2 PDA: mda compact2,orbit,vario 1
|
Elküldve: Szer. Jún. 03, 2009 18:37 Hozzászólás témája: :) |
|
|
Sikerlült meoldanom a problémát , ha valakinek hasonló előfordulna keressen meg bizalommal, szivesen segítek  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
karikari1 Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2009.05.20., Szerda, 23:16 Hozzászólások: 2 PDA: mda compact2,orbit,vario 1
|
Elküldve: Vas. Máj. 24, 2009 12:28 Hozzászólás témája: internet kapcsolat megszakadás a kijelző "elalvása" után |
|
|
Sziasztok! Mda compact2- m van wm5-ös rommal és pannonos mobilinternetet használok! A problémám az, hogy amikor msn v nezezés közben "elalszik" a teló v kikapcsolom a kijelzőt 1-2 perc múlva eldobja a kapcsolatot és csak kijelzőbekapcs. után csatlakozik újra! Ez msn-nél nem annyira jó dolog és a régebbi telóimnál(orbit,s200) hozzászoktam, hogy ez jól működik!
Ha tudtok kérlek segítsetek?!
Előre is köszi:Karika |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|