Windows CE Portál
Tibo A1700i
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Készülékek, tartozékok, használati tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mariolopez
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 22, 2010 15:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Valaki tud arra megoldást, hogyan legyen a tibon primo. Very Happy
Segítséget előre is köszönöm.
Márió
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 16, 2010 10:16    Hozzászólás témája: Re: tibo 4.2 Hozzászólás, az előzmény idézésével

hát innen nem megy az MSN, na majd este, persze mailban jobb lenne!?

vrokko írta:
xroad_4050 írta:
ha te csinálod meg, hogy fusson akkor biztosan tudod azt is, hogy az amúgy ingyenes RUSSA-t hogyan lehet elindítani az XROAD 4050-esen?!

vrokko írta:
Tibo-ra akinek kell Igo8.3 az írjon privát levelet.

4.2 ce alá.

Üdv.

Szia!

Írj privátot és megbeszéljük.

Üdv.
Vissza az elejére
vrokko
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 16, 2010 07:35    Hozzászólás témája: Re: tibo 4.2 Hozzászólás, az előzmény idézésével

xroad_4050 írta:
ha te csinálod meg, hogy fusson akkor biztosan tudod azt is, hogy az amúgy ingyenes RUSSA-t hogyan lehet elindítani az XROAD 4050-esen?!

vrokko írta:

4.2 ce alá.

Üdv.

Szia!

Írj privátot és megbeszéljük.

Üdv.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése MSN Messenger
mitsukocsi2
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 14, 2010 18:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nagyon köszönöm! Mindjárt meg is próbálkozom! Remélem, hogy menni fog!
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 13, 2010 19:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

a MAP könyvtárba kel rakni a rérképeket és ez interneten kell keresned a megfelô térképeket...
legfrissebbek csak 8.3-as alatt fognak menni!

mitsukocsi2 írta:
Sziasztok!

Feltettem a Tibo A1700-ra az innen letöltött IGO8-at, de nekem is csak a magyar térkép van benne. Hogyan tehetek bele más országot, és azt honnan töltsem le????? Légyszi segítsetek, mert nem vagyok mestere és nagyon sürgős lenne!!! Légyszi! Köszike
Vissza az elejére
mitsukocsi2
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 13, 2010 16:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Feltettem a Tibo A1700-ra az innen letöltött IGO8-at, de nekem is csak a magyar térkép van benne. Hogyan tehetek bele más országot, és azt honnan töltsem le????? Légyszi segítsetek, mert nem vagyok mestere és nagyon sürgős lenne!!! Légyszi! Köszike
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 08, 2010 21:32    Hozzászólás témája: Re: tibo 4.2 Hozzászólás, az előzmény idézésével

vrokko írta:

4.2 ce alá.

Üdv.
Vissza az elejére
vrokko
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 08, 2010 19:53    Hozzászólás témája: tibo 4.2 Hozzászólás, az előzmény idézésével

4.2 ce alá.

Üdv.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése MSN Messenger
vadkinder
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: TIBO A1700

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 08, 2010 15:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kérlek, segítsen, aki tud ! (TIBO A1700, WinCe 4.2)

Szeretném frissíteni a térképeket a készüléken, de gyakorlatilag ez nekem nem megy. Jelenleg XROAD van rajta(kb. 2007-es térképekkel 2 gb SD kártyán).

Nem ismerem a frissítés lépéseit, és azt sem, hogy melyik szoftvert töltsem le, és honnan.
Esetleg a wince-t is frissíteni kell?

Azt is megköszönném, ha valaki tud olyan szervízt, ahol ezt megcsinálják (és nem rablók...).
Bár, ha van vki, aki lépésről lépésre leírná a teendőket, az lenne a legkirályabb.

Köszi a segítséget: vadkinder
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése
vzoli
Visszatérő vendég
Visszatérő vendég

PDA: MDA Vario2+rbt1000, Mio 169

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 04, 2010 21:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok,

Akkor nincs megoldás a "kalibráció" problémára?
Csak egy halott linket látok itt mindössze.
Vissza az elejére
zefi
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 29, 2010 10:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv!
Tudna valaki segíteni hogy hogy kell rátenni egy myguide 4200-ra az igo 8-at vagy az Amigot?Előre is köszönöm!
Vissza az elejére
tepizoli
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 09, 2010 09:19    Hozzászólás témája: Uj IGO uj térkép keresés! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Érdeklödnék ,hogy nincs e valakinek az alábbiaknál ujabb cucca Tibo A1700-ra.
IGO8 8.0.0.54000 2088 September 1.
Térkép Hungary 2009.02 090416
Térképet elvileg találtam ujabbat de hiába másolom be azt irja ki hogy a térképek elavultak. Ha ezen a problémán is tud valaki segiteni kérem irjon!
Köszi!
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 22:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

a sehogysemben ez is benne van!
[quote="Bobo1"]És úgy próbáltad,hogy a WINCE-ből indítod?

xroad_4050 írta:
nekem sehogy sem megy!
Vissza az elejére
Bobo1
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 22:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

És úgy próbáltad,hogy a WINCE-ből indítod?

[quote="xroad_4050"]nekem sehogy sem megy!
Vissza az elejére
Bobo1
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 21:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szóval hogy megy azért ez nagyképűség, térképet rátudom tölteni, de navigálni azt nem akar, mert nem tudom beállítani GPS csatlakozást a leírt probléma miatt.
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 21:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nekem sehogy sem megy!

Bobo1 írta:
Én IGO mellet nem próbáltam, csak magában,simán megy éedekes , hogy teljesen mindegy neki PDA vagy PNA a russa.
Vissza az elejére
Bobo1
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 21:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én IGO mellet nem próbáltam, csak magában,simán megy éedekes , hogy teljesen mindegy neki PDA vagy PNA a russa.
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 21:26    Hozzászólás témája: Re: Szasza-nak válasz Hozzászólás, az előzmény idézésével

a hibaüzenet: (Cannot find RussaCE (or one of its components)
Make sure the path and filename are correct and than all the required libraris are avilable.)
de elő tudom állítani MobileNavigator-ral is, simán...
persze a lényeg az lenne, hogy az iGO mellett legyen, de se így se úgy nem megy
Sad

[quote="Bobo1"]
xroad_4050 írta:
és mi a trükk?
mert nekem el sem indul az xroad_4050-esen
Sad

Az sd kártyán létre hozol egy ''MobileNavigator'' könnytárat és abba töltöd be a 'Russa' progit. Utána a ''RussaCE.exe-t át kell nevezni ''MobileNavigator'-ra, és indul. Smile Smile
Vissza az elejére
Bobo1
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 20:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egyébként a WinCE-be is betudok menni és onnan is eltudom indítani a Russa-t,ott még át sem kell nevezni az exe-t.
Vissza az elejére
Bobo1
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 20:34    Hozzászólás témája: Re: Szasza-nak válasz Hozzászólás, az előzmény idézésével

[quote="xroad_4050"]és mi a trükk?
Sad

Az sd kártyán létre hozol egy ''MobileNavigator'' könnytárat és abba töltöd be a 'Russa' progit. Utána a ''RussaCE.exe-t át kell nevezni ''MobileNavigator'-ra, és indul. Smile Smile
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 17:28    Hozzászólás témája: Re: Szasza-nak válasz Hozzászólás, az előzmény idézésével

és mi a trükk?
Sad

Bobo1 írta:
Sziasztok!
Nekem sikerült feltenni a Russa-t, Tibo A1700-ra, de vannak vele gondjaim, pl.''Setting" ablak
nagyon kicsi nem tudok állítani semmit. Próbálgatom.
Vissza az elejére
Bobo1
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 16:06    Hozzászólás témája: Re: russa Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szasza írta:
Sziasztok!
Russá-t sikerült már falakinek felteeni A1700-ra?

Igen! sikerült feltenni.
Vissza az elejére
Bobo1
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 11, 2010 15:50    Hozzászólás témája: Szasza-nak válasz Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nekem sikerült feltenni a Russa-t, Tibo A1700-ra, de vannak vele gondjaim, pl.''Setting" ablak
nagyon kicsi nem tudok állítani semmit. Próbálgatom.
Vissza az elejére
bobi33
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 10, 2010 09:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok

Csak térképet letölteni tud e valaki valamilyen megbizható helyet?
Vissza az elejére
Szasza
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 29, 2010 16:10    Hozzászólás témája: russa Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Russá-t sikerült már falakinek felteeni A1700-ra?
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 05, 2010 01:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

az a hiba, hogy vissza áll az alap beállításra!
jó lenne ha elôkerûlne egy ember aki megcsinálta az íGO-t is, hogy menjen ezeken, mert az tudná a megoldást az én problémámra is

laulau írta:

xroad

elképzelésem sincs hogy miért nem megy, de eltudok képzelni egy egyszerü hibát is.

Lehet át sem írtad?
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 04, 2010 20:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

baker bakker ne ad fel menni fog az

xroad

elképzelésem sincs hogy miért nem megy, de eltudok képzelni egy egyszerü hibát is.

egyébként a múltkor olyan Magyarország térképem volt az igo hoz amin voltak föld utak rendesen , ellenben az utca szint volt kicsikét gyengécske rajt, ezért töröltem. De arra gondoltam hogy vidd be a készüléked egy rusa kereskedésbe azt kérd meg hogy tegyék fel próbára mert ha megy a születésnapodra azt kérsz. Válluk felet meg kuksizz rendesen majd csak kiderül valami. Mondjuk a registrit csak úgy cseszegesd hogy van mentés mert ha mellé nyúlsz tényleg hanyatt esik az egész, bár menteni nem könnyű mivel az nem a kártyán van hanem a windows része,hogy mitől áll vissza , tehát honnan veszi az eredeti beállítást azt sem tudom, de érdekes. Lehet át sem írtad?
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 04, 2010 15:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mégis mi a probléma?
mindent kipróbáltál?

bakker81 írta:
Letettem róla, hogy sikerül a frissítésem. Használom ezt a 2006-ost amíg csak lehet, aztán egyszer lehet veszek bele valami újabb szoftvert. Hallottam pl. az utinavi-ról. Azt legálisan lehet kapni a kütyühöz. Meguntam a kisérletezést, nem kevés időmet beleöltem.
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 04, 2010 11:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ha másnak sikerôl akkor neked miért ne sikerûlne????!

bakker81 írta:
Letettem róla, hogy sikerül a frissítésem. Használom ezt a 2006-ost amíg csak lehet, aztán egyszer lehet veszek bele valami újabb szoftvert. Hallottam pl. az utinavi-ról. Azt legálisan lehet kapni a kütyühöz. Meguntam a kisérletezést, nem kevés időmet beleöltem.
Vissza az elejére
bakker81
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 04, 2010 09:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 03, 2010 19:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ez a hiba!
bemásolom egy másik forumos próbálkozásomat
Smile

(Cannot find RussaCE (or one of its components)
Make sure the path and filename are correct and than all the required libraris are avilable.)

2009.08.26. 13:03:00
Vélhetően a "\My Documents" könyvtár nem írható. Nézz utána, hogy átirányítható-e registry-vel SD-re.

2009.08.26. 20:53:00
ere gondolsz?
* Keresd meg a registry-ben ezt a kulcsot:
"\HKLM\System\Explorer\Shell Folders\My Documents"
* Írd át az értékét erre idézőjelek nélkül:
"\ResidentFlash\My Documents"
már csak az a buta kérdésem van, hogy mi az a registry? Smile az egy text file?
köszi!

2009.08.26. 21:31:00
Inkább hagyjuk! Komolyan! Csak elrontod a géped, ha nem tudod, mi az a registry. Nem akarok Veled kicseszni! Smile

2009.08.26. 22:22:00
átírtam!
de nem mûködött, újraindítás után vissza állt az eredeti állapotra...
Sad

2009.08.26. 23:56:00
A masinád SD kártyájának a neve nem residentflash, annak megfelelően kell módosítanod. De ha elfelejti reset után, akkor keress rá, hátha valaki megoldotta a shell folderek átírását MortScript segítségével. Minden PNA más és más, nincsen általános recept sajnos.

2009.08.27. 7:31:00
természetesen más névvel is megpróbálta, persze lehet, hogy az sem volt jó...
mindenesetre köszi!

laulau írta:
A tibo-nak annyi a gondja csak hogy 4.2 es win van rajt azért nem akaródzik menni (hiányzik pár dolog vagy más mint az 5-ben) az igo. Az xroadon 5 ös win van azért nem jó hozzá ugyan az a progi (csak ki van egészítve vagy a megfelelő részek hozzá írva, ebből adódik hogy induláskor valamiből ketöt tölt be és elég lassan indul a tibo). Hogy mi az ami más azt nem tudom sajnos.

A rusát sajnos egyáltalán nem ismerem, segíteni nem tudok benn. De biztosan van aki már tett fel valamilyen gépre.
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 03, 2010 18:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A tibo-nak annyi a gondja csak hogy 4.2 es win van rajt azért nem akaródzik menni (hiányzik pár dolog vagy más mint az 5-ben) az igo. Az xroadon 5 ös win van azért nem jó hozzá ugyan az a progi (csak ki van egészítve vagy a megfelelő részek hozzá írva, ebből adódik hogy induláskor valamiből ketöt tölt be és elég lassan indul a tibo). Hogy mi az ami más azt nem tudom sajnos.

A rusát sajnos egyáltalán nem ismerem, segíteni nem tudok benn. De biztosan van aki már tett fel valamilyen gépre.
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 03, 2010 18:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

de nem megy!

laulau írta:
Szerintem nem annyira bonyolult feltenni rá. Elméletileg a rusának gond nélkül kell mennie a gépeden (hisz ezekre gyártották).
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 03, 2010 18:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szerintem nem annyira bonyolult feltenni rá. Elméletileg a rusának gond nélkül kell mennie a gépeden (hisz ezekre gyártották).
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 03, 2010 00:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ha nem tudja a turista utakat akkor nem tud mindent...

a shell folderek átírása MortScript segítségével, lehet a megoldás, de ahhoz én nem értek, de gondolom, hogy az iGO-n is ilyesmit kell csinálni, hogy menjen a TIBO-kon!?

laulau írta:
az új progi lehet megoldja a rusa gondjaidat. Állítólag mindent tud ami csak kelhet , bár a térképek azok ezen is csak utca szintű, az erdei utakat nem fogja tudni az új primo (igo) sem
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 02, 2010 18:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

az új progi lehet megoldja a rusa gondjaidat. Állítólag mindent tud ami csak kelhet , bár a térképek azok ezen is csak utca szintű, az erdei utakat nem fogja tudni az új primo (igo) sem
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 02, 2010 18:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

az ember ott segít ahol tud, hátha visszakapja!?
Smile
de persze még mindig nem fut a RUSSA a 4050-esen
Sad

laulau írta:
Sziasztok

rég nem jártam erre , de új dologba futottam. Kinek van meg az Nav N Go Primo nevü program az igo 8 utódja

xroad Smile látom írogattál néhányszor ide Smile
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 02, 2010 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok

rég nem jártam erre , de új dologba futottam. Kinek van meg az Nav N Go Primo nevü program az igo 8 utódja

xroad Smile látom írogattál néhányszor ide Smile
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 27, 2010 11:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

legalább tutdjok, hogy a a progi jó, akkor csak azt kell kitalálni mi hiányzik neki
alul elvileg kiírja, hogy éppen mit tölt be...
vagy el sem jut odáig?

kiegészítve!
hasonlítsd össze a két foldert, hogy mik a különbségek!
de az is elég lehetha ha fordítva cseréled ki az EXE-ket (a 4050-es be rakod az 1700-asét)

még egy, hogy a SYS.txt-t nyisd ki és ott is lehet a baj,
ha bemásold hátha látom mi is az, nert most ezt a 1700-ashoz valo RAR-t nem lehet elérni...

bakker81 írta:
Hát így sem megy Sad
Ha a 4050-es zip-ből teszem rá a mobilenavigator mappát, akkor a "Mobilenavigator is not a valid Windows CE application" választ kapom...
Vissza az elejére
bakker81
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 27, 2010 09:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát így sem megy Sad
Ha a 4050-es zip-ből teszem rá a mobilenavigator mappát, akkor a "Mobilenavigator is not a valid Windows CE application" választ kapom...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Készülékek, tartozékok, használati tapasztalatok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Következő
2 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Vissza a Főoldalra | Ugrás a lap tetejére | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Gyakran ismételt kérdések

© Windows CE Portál Fórum. Minden jog fenntartva