| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
hotep Frissen regisztrált

|
Elküldve: Pént. Szept. 03, 2010 07:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm az értékes infót! Én is bespájzolok.
üdv. hotep
| Karesz587 írta: |
Rövid keresgélés után több Webáruház kínálatában is felfedeztem a MyGuide 3060 hátlapot ami (bár külön nem írják) tartalmaz egy ilyen GPS modult, egy gyári akkumulátort és 2 db. hangszórót, mindezt 3800.- FT-ért. Akár így komplett is jó a Tíbo-hoz. Megrendeltem, azóta működik a Tíbo A1700 és van egy eredeti tartalék akkum, valamint hangszórók. |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
borocsik Frissen regisztrált

|
Elküldve: Vas. Aug. 22, 2010 21:16 Hozzászólás témája: xroad v4105 fagyás |
|
|
Sziasztok!! Van egy xroad v4150-es PNA-m,és a bejelentkezésnél lefagy (a tájképeknél
) esetleg ha tapasztalt valaki ilyet,hogy mi a teendő.Soft/hard reset-et miképpen lehet ilyenkor csinálni.Térképet nem cseréltem,eddig Primo-val és igo8-val is tökéletesen működött! Várom válaszotokat,Köszönöm!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Karesz587 Frissen regisztrált

|
Elküldve: Szer. Aug. 18, 2010 16:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Tíbo A1700, Evolio A1700, MyGuide 3000 és MyGuide 3060 tulajdonosok!
A fenti készülékek külsőre mind azonosak. (szerintem hardver szinten belsőre is)
Elromlott a GPS modulom a Tíbo-ban . A műholdakat látta de nem tudta a pozíciómat meghatározni. ( Csak megjegyzem, külső GPS antennát csatlakoztatva viszont működött)
Hozzávaló GPS modult (RGM-3550) külön sehol sem találtam.
Rövid keresgélés után több Webáruház kínálatában is felfedeztem a MyGuide 3060 hátlapot ami (bár külön nem írják) tartalmaz egy ilyen GPS modult, egy gyári akkumulátort és 2 db. hangszórót, mindezt 3800.- FT-ért. Akár így komplett is jó a Tíbo-hoz. Megrendeltem, azóta működik a Tíbo A1700 és van egy eredeti tartalék akkum, valamint hangszórók.
Ajánlani tudom minden márkatársnak aki bele mer nyúlni a készülékébe !
A hátlap képe itt !
A szétszedett Tíbo-ról készítettem néhány fényképet ha valakit érdekel, feltölthetem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csülök Frissen regisztrált

|
Elküldve: Kedd. Aug. 10, 2010 20:47 Hozzászólás témája: Re: IGO 8.3 Tibo A1700-ra |
|
|
Szia!
Köszi a Magyarország nagyon jól működik a Tibo A1700-on.
Nekem Horvátország kellene (vagy teljes Európa).
Ha meg tudod oldani, töltsd fel légyszíves.
Előre is köszönöm!
Üdv!
Csülök |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Aug. 10, 2010 18:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Kecskemétre mentem a hétvégén a repülő napra. A Tibo-t használtam navigálni. Jól működöt .
Odaérve kikapcsoltam és elraktam a tokjába. Hazafelé is szerettem volna használni de bekapcsolás után nem tudta meghatározni hol van .
Gondoltam később majd észhez tér de sajnos azóta sincs GPS kapcsolat.
Az érdekes az, hogy a műholdakat látja, a helyzetük is változik, hol többet lát hol kevesebbet, de egyikre sem jelez térerőt .
Valaki találkozott már ilyen hibával ?
Köszi a segítséget előre is !
Karesz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bogilon Frissen regisztrált

|
Elküldve: Pént. Júl. 23, 2010 01:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv.
Nektek megy a Primon az Eszter TTS hang?
Én bármit csináltam eddig, nem szól navigálás közben.
A sys.txt-n is változtatam már de semmi.
Köszi előre is! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xroad_4050 Egyre gyakoribb

|
Elküldve: Szomb. Júl. 17, 2010 00:45 Hozzászólás témája: |
|
|
biztosan újabb térkép volt ami az újabb iGO-hoz jó csak!
| unit78 írta: | Köszi Karesz587!
Egyszer lecseréltem rajta a Hungary.fbl fájlt és akkor nem indult el!
??? |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
unit78 Frissen regisztrált

|
Elküldve: Pént. Júl. 16, 2010 18:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi Karesz587!
Egyszer lecseréltem rajta a Hungary.fbl fájlt és akkor nem indult el!
??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Júl. 16, 2010 13:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia unit78 !
A TiboA1700 alapból minden iGO-t, vagy egyéb külső programot az sd kártyáról futtat, tehát semmit nem kell (és nem is célszerű) rátelepíteni, ill. arról leszedni.
Tedd el jól az eredeti kártyáját, és használj egy új sd kártyát amire csak rámásolod az új szoftvert.
Az új kártyát behelyezve automatikusan az új navival fog indulni !
Célszerű erről a fórumról leszedni az igo-t mert az biztos elindul a Tibo-n.
(Egy jún. 27.-i hozzászólásban találod)
Sok sikert ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
unit78 Frissen regisztrált

|
Elküldve: Csüt. Júl. 15, 2010 12:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
LÉgyszives segítsetek. Van egy Tibo A1700 GPS-em frissiteni szeretném rajta az IGO-t, viszont teljesen kezdő vagyok ezen a téren. Most egy 2006-os térkép van rajta, rátenném helyette ezt a tipust a memóriakártyára Nav N Go iGO8 8.3.4.142975 (May 11 2010) PNA,
állítólag ki kell kapcsolni a 3d-t is mert nem bírja a proci, de sajna ezeket nem tudom, hogy hogyan kell, ill. a telepítésben és az előző verzió leszedésében is segítsetek légyszi, ha tudtok!
Előre is köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Júl. 12, 2010 20:38 Hozzászólás témája: |
|
|
nekem a sys.txt-be kell ezt beírni
[gps]
port=5
baud=9600
| mariolopez írta: | Szia Levi!
Király vagy, elindult, megy, de sajna nem látja a holdakat.
Vki esetleg találkozott ilyen jellegű problémával?
Márió |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mariolopez Frissen regisztrált

|
Elküldve: Hétf. Júl. 12, 2010 19:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Levi!
Király vagy, elindult, megy, de sajna nem látja a holdakat.
Vki esetleg találkozott ilyen jellegű problémával?
Márió |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Júl. 12, 2010 19:26 Hozzászólás témája: |
|
|
global_cfg not found
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tepizoli Frissen regisztrált

|
Elküldve: Hétf. Júl. 12, 2010 17:53 Hozzászólás témája: |
|
|
| A 8.3 -at felraktam a data.hu-ra és irtam is róla még juniusban. Ha lejebb lapoztok megtaláljátok a hozzászólásomat. Üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Júl. 12, 2010 00:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Levi!
Király vagy, végre sikerült elinditani!
Igy már nem kell dll fájlokkal bajlódni!
Letesztelni a szoftvert most nincs időm, de elindult ez a lényeg....
Ezer köszönet!
Bogilon |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
levente0529 Frissen regisztrált

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mariolopez Frissen regisztrált

|
Elküldve: Vas. Júl. 11, 2010 21:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| okoskacsa írta: | Akkor ha neked sikerült megkréhetlek feltöltöd nekem a teljes progit ? mert nekem hiába másolom be nem megy.. Not Windows CE app. üzi fogad... szóval kérlek tölsd fel  |
Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz.
Köszi előre is!
Márió |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Júl. 11, 2010 16:50 Hozzászólás témája: Re: Kérdés! |
|
|
kapcsold ki a 3D épületeket mert az csak zavaró szerintem!
mindenesetre nekem 4050-esem van az egy kicsit gyorsabb...
mivel fôleg motoron használom, így ki is van kapcsolva a hangja, mert úgy sem hallanám
| tepizoli írta: | Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ,hogy olvasom ,hogy primoval és 8.3-as igoval kisérleteztek Tibo-ra.Én is kisérleteztem de feladtam mert a 8.0-ás még megy a 8.3-as nál már szaggat a hang. Egyszerüen nem birja a proceszor és szerintem a memoria is kevés. A primorol készült képeket elnézve az még részletgazdagabb tehát nem értem nektek hogy fut. Azt olvastam , hogy a primohoz 500MHz proci kell. A tiboban 400-as van. Nektek megy simán?
Ja egyébként Tibo A1700 -asom van. Köszi a válaszokat! |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Júl. 11, 2010 15:39 Hozzászólás témája: Kérdés! |
|
|
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ,hogy olvasom ,hogy primoval és 8.3-as igoval kisérleteztek Tibo-ra.Én is kisérleteztem de feladtam mert a 8.0-ás még megy a 8.3-as nál már szaggat a hang. Egyszerüen nem birja a proceszor és szerintem a memoria is kevés. A primorol készült képeket elnézve az még részletgazdagabb tehát nem értem nektek hogy fut. Azt olvastam , hogy a primohoz 500MHz proci kell. A tiboban 400-as van. Nektek megy simán?
Ja egyébként Tibo A1700 -asom van. Köszi a válaszokat! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Júl. 10, 2010 23:17 Hozzászólás témája: |
|
|
mindet kipróbáltam, egyik sem megy!
| levente0529 írta: | a harmadikkal probalkozz ARM ebben a folderben van nállam ez müködik!!!
mikor elinditod egy masik ablak nyilik meg ott kérdi angolul hogy mit szeretnel futatni!
te pedig:storage card és ott rákat.a primo vagy az amigo eze.re es irja hogy meljik dll.vel van a baj és egyszerüen átnevezed ahogy a programba bemásoltad ellöte!!! |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Júl. 10, 2010 07:46 Hozzászólás témája: |
|
|
a harmadikkal probalkozz ARM ebben a folderben van nállam ez müködik!!!
mikor elinditod egy masik ablak nyilik meg ott kérdi angolul hogy mit szeretnel futatni!
te pedig:storage card és ott rákat.a primo vagy az amigo eze.re es irja hogy meljik dll.vel van a baj és egyszerüen átnevezed ahogy a programba bemásoltad ellöte!!!
[quote="xroad_4050"]természetesen úgy csináltam
de amit letôltöttem (exec) abban 3 folder van és 4 fájl, egyik sem megy! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Júl. 09, 2010 21:57 Hozzászólás témája: |
|
|
természetesen úgy csináltam
de amit letôltöttem (exec) abban 3 folder van és 4 fájl, egyik sem megy!
| levente0529 írta: | | igen a tibon kellene futattni executabilitycheck.exe-t persze miután elöhivtad a win.cet! csak akkor tudod futtatni! |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Júl. 09, 2010 21:53 Hozzászólás témája: |
|
|
igen a tibon kellene futattni executabilitycheck.exe-t persze miután elöhivtad a win.cet! csak akkor tudod futtatni!
menu+++++ aztán ctrl esc és maris indul a wince
| xroad_4050 írta: | na közben rájöttem, hogy a TIBO-n kellene futtatni a executabilitycheck.exe-t, de nekem nem indúl el, legalábbis nem látom, hogy futna...
| levente0529 írta: | nem benned van a hiba!
nekem is kb két napba telt amig sikerült megoldani!
bemásolod a dll.t a progi melle sd.ra és a executabilitycheck.exet szinten az sd.ra elöhozod a win.cet ott pedig rákeresel executabilitycheck.exere és elinditod! ott megint rákeresel az sd.card primo vagy amigo exere és elinditod, majd kiirja hogy mi a hiba a dll.nél, kettö lehetöséged lessz te pedig a jobb also sarkába katrá ott átt nevezed a dll.t ugy ahogy bemásoltad a progi mellé elötte! és müködnie kell! nekem igy sikerult!!!!!! Very Happy
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Júl. 09, 2010 21:39 Hozzászólás témája: |
|
|
na közben rájöttem, hogy a TIBO-n kellene futtatni a executabilitycheck.exe-t, de nekem nem indúl el, legalábbis nem látom, hogy futna...
bemásolod a dll.t a progi melle sd.ra és a executabilitycheck.exet szinten az sd.ra elöhozod a win.cet ott pedig rákeresel executabilitycheck.exere és elinditod! ott megint rákeresel az sd.card primo vagy amigo exere és elinditod, majd kiirja hogy mi a hiba a dll.nél, kettö lehetöséged lessz te pedig a jobb also sarkába katrá ott átt nevezed a dll.t ugy ahogy bemásoltad a progi mellé elötte! és müködnie kell! nekem igy sikerult!!!!!! Very Happy
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Júl. 09, 2010 18:55 Hozzászólás témája: |
|
|
szerkesztve!
executabilitycheck.exe-t a számítógépemen kellene futtatni?
csak mert ezen nem indulnak az EXE kiterjesztésû fájlok!
így már értek belôle valamit, köszi!
meg is próbálom a Russával, mert nekem az nem megy az iGO hibátlan...
bemásolod a dll.t a progi melle sd.ra és a executabilitycheck.exet szinten az sd.ra elöhozod a win.cet ott pedig rákeresel executabilitycheck.exere és elinditod! ott megint rákeresel az sd.card primo vagy amigo exere és elinditod, majd kiirja hogy mi a hiba a dll.nél, kettö lehetöséged lessz te pedig a jobb also sarkába katrá ott átt nevezed a dll.t ugy ahogy bemásoltad a progi mellé elötte! és müködnie kell! nekem igy sikerult!!!!!!
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Júl. 09, 2010 08:54 Hozzászólás témája: |
|
|
nem benned van a hiba!
bemásolod a dll.t a progi melle sd.ra és a executabilitycheck.exet szinten az sd.ra elöhozod a win.cet ott pedig rákeresel executabilitycheck.exere és elinditod! ott megint rákeresel az sd.card primo vagy amigo exere és elinditod, majd kiirja hogy mi a hiba a dll.nél, kettö lehetöséged lessz te pedig a jobb also sarkába katrá ott átt nevezed a dll.t ugy ahogy bemásoltad a progi mellé elötte! és müködnie kell! nekem igy sikerult!!!!!!
| xroad_4050 írta: | jó, hogy ezt beírtad és nem kell oda is regusztrálni, de én nem értem
persze biztosan bennem van a hiba
nekem olyan iGO-m van mi megy simán, illetve abban van átírva valami, és nem kellett dll-eket csereberélni
ráadásúl én semmit sem tudok a windows ban megváltoztatni, mert bármit bemásolok vagy kidobok az vissza áll az eredetire kikapcsolás után!
| levente0529 írta: | sziasztok
ezen a forumon http://pdalink.co.cc/index.php?topic=880.0 megtáláljátok a megoldást! csak jol oda figyeltek! van egy progi amivel lelehet elenörizni minden program müködését! de figyelemmel olvasátok és akkor megvan a megoldás! ezek után nekem sikerült az amigot és a primot is elinditanom sok szerencsét
ezt kimásoltam a másik forumbol!!!!
Ha jól sejtem, akkor a problémádra a következo a megoldás: (egy másik fórumon már megírtam, onnan másoltam)
Nekem eddig minden igoval coredll.dll gondom volt, meg más programokkal is, én így oldottam meg:
Kód: [Kijelölés]
http://hpcmonex.net/izemize.htm - ezen az oldalon van egy fájl:
http://hpcmonex.net/izemize/coredll.zipEbben van vagy 10 coredll változat. Van benne egy coredll42full.dll, ami eddig a legjobban bevált. Ezt be kell másolni a windows könyvtárba, de elotte célszeru átnevezni valamire, ami csak egy betuvel tér el a coredll névtol. Én pl. coredlp.dll-re neveztem át.
Ezután egy hexeditorral (van egy csomó free a guglin) megnyitod az exe fájlt, amivel gond van, és rákeresel a coredll.dll szövegre. Ha megvan, azt az egy betut átírod a megfelelore. (Így nem változik a fájl mérete, van olyan program, amelyik erre kényes.) Természetesen elotte biztonsági mentés! Van olyan fájl, amiben többször is benne van ez a szöveg, mind érdemes átírni. Aztán mentés, és mennie kell.
Olyan eset is volt, hogy így sem indult el valami, kiderült, hogy van még olyan fájl a programhoz, ami a coredll.dll-re hivatkozik, akkor azt is át kell ugyanígy szerkeszteni, és jó lesz.
Az ilyen gondokat a következo programmal lehet kideríteni:
http://hpcmonex.net/izemize/exec.zipHa ezt elindítod, kiírja, hogy hol a gond, és azt is, hogy mi az, legfeljebb nehezen értheto.
Ha nem ez volt a gond, akkor bocs, az én gépemen minden igo8 változattal el kell ezt játszani, így viszont gond nélkül mennek.
The following happens in the main menu
Press: Menu, +, +, +, +, -, (slowly) will start some calibration/testing process
Press: M + + + + + will start a screen in the center with keyboard that asks for password
input 9999 will show the version infomation, no luck finding other number that shows something else.
Press: - + + + + + will start a really similar screen towards the left side (this only happens sometimes).
Try 1111 and it'll show some dialog regarding bluetooth. I haven't figure out what exactly its for.
One trick with the keyboard is to press "Ctl" then "Esc", the windows "start" will pop out and you can access the Win CE part of the device from there.
Go to "Programs" then "Win Explorer" to explorer around.
A Tibo win.ce elövarázslása |
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Júl. 08, 2010 23:22 Hozzászólás témája: |
|
|
jó, hogy ezt beírtad és nem kell oda is regusztrálni, de én nem értem
persze biztosan bennem van a hiba
nekem olyan iGO-m van mi megy simán, illetve abban van átírva valami, és nem kellett dll-eket csereberélni
ráadásúl én semmit sem tudok a windows ban megváltoztatni, mert bármit bemásolok vagy kidobok az vissza áll az eredetire kikapcsolás után!
| levente0529 írta: | sziasztok
ezen a forumon http://pdalink.co.cc/index.php?topic=880.0 megtáláljátok a megoldást! csak jol oda figyeltek! van egy progi amivel lelehet elenörizni minden program müködését! de figyelemmel olvasátok és akkor megvan a megoldás! ezek után nekem sikerült az amigot és a primot is elinditanom sok szerencsét
Ha jól sejtem, akkor a problémádra a következo a megoldás: (egy másik fórumon már megírtam, onnan másoltam)
Nekem eddig minden igoval coredll.dll gondom volt, meg más programokkal is, én így oldottam meg:
http://hpcmonex.net/izemize/coredll.zipEbben van vagy 10 coredll változat. Van benne egy coredll42full.dll, ami eddig a legjobban bevált. Ezt be kell másolni a windows könyvtárba, de elotte célszeru átnevezni valamire, ami csak egy betuvel tér el a coredll névtol. Én pl. coredlp.dll-re neveztem át.
Ezután egy hexeditorral (van egy csomó free a guglin) megnyitod az exe fájlt, amivel gond van, és rákeresel a coredll.dll szövegre. Ha megvan, azt az egy betut átírod a megfelelore. (Így nem változik a fájl mérete, van olyan program, amelyik erre kényes.) Természetesen elotte biztonsági mentés! Van olyan fájl, amiben többször is benne van ez a szöveg, mind érdemes átírni. Aztán mentés, és mennie kell.
Olyan eset is volt, hogy így sem indult el valami, kiderült, hogy van még olyan fájl a programhoz, ami a coredll.dll-re hivatkozik, akkor azt is át kell ugyanígy szerkeszteni, és jó lesz.
http://hpcmonex.net/izemize/exec.zipHa ezt elindítod, kiírja, hogy hol a gond, és azt is, hogy mi az, legfeljebb nehezen értheto.
Ha nem ez volt a gond, akkor bocs, az én gépemen minden igo8 változattal el kell ezt játszani, így viszont gond nélkül mennek.
Press: Menu, +, +, +, +, -, (slowly) will start some calibration/testing process
Press: M + + + + + will start a screen in the center with keyboard that asks for password
input 9999 will show the version infomation, no luck finding other number that shows something else.
Press: - + + + + + will start a really similar screen towards the left side (this only happens sometimes).
Try 1111 and it'll show some dialog regarding bluetooth. I haven't figure out what exactly its for.
One trick with the keyboard is to press "Ctl" then "Esc", the windows "start" will pop out and you can access the Win CE part of the device from there.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Júl. 08, 2010 22:38 Hozzászólás témája: |
|
|
az újabb térképekhez 8,3-as iGO kell minimum!
szerintem
| molnar87 írta: | Hali!
Valaki nem tud igo 8.0.0.44898 -hoz friss térképeket, Mo. és a környező országok kellenének! Már próbáltam frissebb igo-t telepíteni, de egyik sem indult el, ezért kellene ehhez friss térkép, mert az ugyebár csak be kellene másolni. Ha valaki tud linket, ahonnan a térképek letölthetők, akkor az egye közzé!!! Előre is köszi! |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
molnar87 Frissen regisztrált

|
Elküldve: Csüt. Júl. 08, 2010 22:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Valaki nem tud igo 8.0.0.44898 -hoz friss térképeket, Mo. és a környező országok kellenének! Már próbáltam frissebb igo-t telepíteni, de egyik sem indult el, ezért kellene ehhez friss térkép, mert az ugyebár csak be kellene másolni. Ha valaki tud linket, ahonnan a térképek letölthetők, akkor az egye közzé!!! Előre is köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Júl. 08, 2010 19:23 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok
|
| Vissza az elejére |
|
 |
okoskacsa Frissen regisztrált

|
Elküldve: Csüt. Júl. 08, 2010 14:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor ha neked sikerült megkréhetlek feltöltöd nekem a teljes progit ? mert nekem hiába másolom be nem megy.. Not Windows CE app. üzi fogad... szóval kérlek tölsd fel  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Júl. 07, 2010 17:40 Hozzászólás témája: |
|
|
????
| levente0529 írta: |  |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Júl. 07, 2010 17:31 Hozzászólás témája: |
|
|
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Júl. 06, 2010 21:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Sikerült elinditanom a primot nagyon egyszerü a dolog! csak egy dll. hiányzott belöle simán csak a programba bemásolod és máris mükszik! http://data.hu/get/2731479/coredlp.dll.html kellemes navigálást  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Jún. 29, 2010 01:22 Hozzászólás témája: |
|
|
értem!
passzolom a kérdést
| tepizoli írta: | | Az én automban a szivargyujtó csatlakozoban megszünik a feszültség ha leállitod a motort magyarul ha a kulcsot visszaforditod alaphelyzetbe.A pna észre is veszi mert a kijelző fényerejét lejebb veszi. |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Jún. 28, 2010 07:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| Az én automban a szivargyujtó csatlakozoban megszünik a feszültség ha leállitod a motort magyarul ha a kulcsot visszaforditod alaphelyzetbe.A pna észre is veszi mert a kijelző fényerejét lejebb veszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Jún. 27, 2010 23:39 Hozzászólás témája: |
|
|
nekem a 4050-esen kikapcsol ha lehúzom a töltésrôl...
de az eleve motorra való és van egy külön konzolja amin keresztûl kapja az áramot!
kocsiban meg mindig van áram a sziargyujtóban, így ha leállítomm akkorsem kapcsol ki!
| tepizoli írta: | Sziasztok!
Nem tudja valaki ,hogy kell megcsinálni azt hogyha leállitod az autot és megszünik a töltés a tápcsatin akkor magátol kikapcsoljon a Tibo? Bekapcsolni bekapcsol amikor megkapja a tápot de ki nem. Azt találtam hogy ezeket a sorokat kell beirni a sys.txt-be de sajnos nem müködik.
#Ha nem 0 az érték, akkor töltés megszűnés esetén X másodpercet visszaszámol
#és ha nem szakítjuk meg akkor magától kikapcsolja a készüléket (autós használat esetén)
[interface]
shutdown_time=0
Természetesen a 0 helyére probáltam 5 és 10 másodperceket is beirni .
Segitséget elöre is köszi! |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Jún. 27, 2010 09:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nem tudja valaki ,hogy kell megcsinálni azt hogyha leállitod az autot és megszünik a töltés a tápcsatin akkor magátol kikapcsoljon a Tibo? Bekapcsolni bekapcsol amikor megkapja a tápot de ki nem. Azt találtam hogy ezeket a sorokat kell beirni a sys.txt-be de sajnos nem müködik.
#Ha nem 0 az érték, akkor töltés megszűnés esetén X másodpercet visszaszámol
#és ha nem szakítjuk meg akkor magától kikapcsolja a készüléket (autós használat esetén)
[interface]
shutdown_time=0
Természetesen a 0 helyére probáltam 5 és 10 másodperceket is beirni .
Segitséget elöre is köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|