| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
dyvad Kezd ideszokni

Csatlakozott: 2006.11.07., Kedd, 11:33 Hozzászólások: 42 PDA: MDA Compact II, HTC P3300
|
Elküldve: Hétf. Aug. 30, 2010 10:37 Hozzászólás témája: ActiveSync |
|
|
Sziasztok!
ActiveSync el először szinkronizáltam, mivel az outlookmban még nem voltam névjegyek, szerettem volna átmásolni őket. Azonban az üres névjegyalbumot másolta a telefonra, így most sehol nincs névjegy telefonszámmal. Eltűnt minden. Valahogy vissza lehet csinálni?
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
isohunter Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2010.07.01., Csütörtök, 9:48 Hozzászólások: 3 PDA: HTC Universal MDA Pro
|
Elküldve: Pént. Júl. 30, 2010 15:53 Hozzászólás témája: DEV vagy vki hozzáértő segitsége kellene... |
|
|
Van egy Mda Pro-m(t-mobile os, de független). Jelenleg a WM5 fut rajta.
Szeretném lecserélni wm 6-ra.
Ehhez kellene egy "szájbarágós" segitség, hogy hogyan is kell nekiállni.
1.töltsem le a wm6-ot. honnét tudom letölteni vagy hogy keressek rá?
2.PC-n vagy az mda-n legyen, honnét megy a telepités?
3.ha bootloaderbe tettem, összekötöm a pc-vel, és inditsam a letöltött wm6-ot?
mi a további menet? vagy már magától feltesz mindent?
4. Mi maradjon az extended rom-ban?
Előre is köszi. mailem: spacesmonkey@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ryan01 Frissen regisztrált

|
Elküldve: Szer. Júl. 28, 2010 19:44 Hozzászólás témája: Dreimgo |
|
|
segítséget kérnék.
Adva van egy Dreimgo DG120 -as készülék."okos" ember lévén sikerült a készülék sajátmemmóriájából törölnöm az Igo mappát és az Igolauncher.exe-t.Most már elértem azt hogy a Gps kimered a bekapcsolás képnél és nem reagál semmire és a pc sem látja. Mit tegyek ?
Várom a gyors válaszokat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Anthony Frissen regisztrált

|
Elküldve: Csüt. Júl. 22, 2010 11:41 Hozzászólás témája: Motorola MPX220-ra új op.rendszert szeretnék... |
|
|
A Téma adott, segítséget kérnék hogy mi a leg megfelelőbb az okosabbak szerint! Illetve hogy milyen módon tudom telepíteni, ja és persze hogy honnan tudom letölteni ????
Előre is köszönöm a segítséget! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
josek Frissen regisztrált

|
Elküldve: Csüt. Júl. 22, 2010 09:08 Hozzászólás témája: notebbok |
|
|
| tudna valaki segitteni? van egy 7"-os notebook-om win ce 5.0-ás megvan minden program a honosittásra csak az a problémám hogy a másik gép nem látja a laptopot igy nem tu kapcsolatot teremteni az actisync, ha valaki tud segitteni azt megköszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kezdodo Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2010.07.18., Vasárnap, 20:48 Hozzászólások: 1 PDA: fujitsu-siemens pl t830
|
Elküldve: Kedd. Júl. 20, 2010 17:01 Hozzászólás témája: t830 blue rom |
|
|
üdv. mindekinek.valaki segitsen,hogy hol találok t830 frissitéshez blue romot.amivel frissitettem az red rom.(http://support.ts.fujitsu.com/com/support/downloads.html),EMP hibát ir ki .az EMP modulbol van red és blue vagy több is?.az enyém blue modul.Idáig is a ti segitségetekkel jutottam el.régota olvasom a forumokat,de konkrét leirást,cimet még nem találtam,pedig létezik. több embernek ez a gondja..ha valaki tud segiteni ha nem akkor is kössz.kezdodo.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
aky22 Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2010.07.08., Csütörtök, 21:47 Hozzászólások: 6 PDA: Asus P535
|
Elküldve: Kedd. Júl. 20, 2010 09:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de a bootloader a ramban van?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
aky22 Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2010.07.08., Csütörtök, 21:47 Hozzászólások: 6 PDA: Asus P535
|
Elküldve: Pént. Júl. 16, 2010 13:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| asus p535 nem indul bootgalaxy frissítés után help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
unit78 Frissen regisztrált

|
Elküldve: Csüt. Júl. 15, 2010 12:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
LÉgyszives segítsetek. Van egy Tibo A1700 GPS-em frissiteni szeretném rajta az IGO-t, viszont teljesen kezdő vagyok ezen a téren. Most egy 2006-os térkép van rajta, rátenném helyette ezt a tipust a memóriakártyára Nav N Go iGO8 8.3.4.142975 (May 11 2010) PNA,
állítólag ki kell kapcsolni a 3d-t is mert nem bírja a proci, de sajna ezeket nem tudom, hogy hogyan kell, ill. a telepítésben és az előző verzió leszedésében is segítsetek légyszi, ha tudtok!
Előre is köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bruce lee Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2010.02.05., Péntek, 17:34 Hozzászólások: 10 PDA: HTC Kaiser
|
Elküldve: Pént. Feb. 05, 2010 21:51 Hozzászólás témája: Nem megy az internet! |
|
|
Helló!
Valaki tudna segiteni?
Valamit valószinüleg nagyon elrontottam!
Kitöröltem valamit ami nagy valószinűséggel fontos volt. Azóta nem lehet internetezni semmilyen kapcsolattal!
Ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem ,hogy hogy lehet visszahozni a törölt fájlokat?
Amúgy ezt töröltem ki (intézőből): Intéző(megnyitni) / Saját eszköz / Windows / Profiles / guest /
Innen töröltem egy pár dolgot a cookies-ből , a history-ból és a Tempory Internet-ből
Szerintem a gond a Tempory Internet-ből lett kitörölve mert a többibe igazából nem voltak olyan fontos dolgok!
Szóval a Tempory Internet-en belül beléptem a content.IES -be majd onnan az összes mappát 1 kivételével kitöröltem. Valószinűleg valamelyik mappában volt ez a fontos fájl. ( itt egy példa mappa név : 5W0ZHT0H , tehát ilyen értelmetlen neve volt)
Valaki tudna segiteni?
Én még arra gondoltam ,hogy ha nem lehet visszahozni akkor valaki a saját pda-áról nem tudná felrakni a gépre és elküldeni nekem e-mail-be a mappákat?
Csak a Tempory Internetből kéne elküldeni az összes mappát.
Az e-mailom: balus45@citromail.hu
ballabalazs@index.hu
Kérlek segitsetek!
Előre is köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dyvad Kezd ideszokni

Csatlakozott: 2006.11.07., Kedd, 11:33 Hozzászólások: 42 PDA: MDA Compact II, HTC P3300
|
Elküldve: Csüt. Jan. 14, 2010 16:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Active sync el lehet valahogy könnyen átírni a telefonszámokat +36... ra?
köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mokafic Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2009.12.27., Vasárnap, 19:12 Hozzászólások: 1 PDA: siemens benq p50
|
Elküldve: Hétf. Dec. 28, 2009 11:09 Hozzászólás témája: segítsetek |
|
|
helló
segítséget szeretnék kérni abban a dologban hogy van egy benq p50 em és eléggé bevan lassulva és felszeretném tenni rá a windows mobil 6.1 et
azt hogy tudom megvalósítani
nagyon megköszönnék egy részteltes leírást
meg esetleg egy linket honnan tudok leszedni WM 6.1 et
előre is köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dundun Frissen regisztrált

|
Elküldve: Vas. Dec. 27, 2009 16:35 Hozzászólás témája: Jelszó |
|
|
Üdv.
VÁsárolam egy Magneo GPS-t, ce6.0 fut rajta.
Tettem egy jelszavas védelmet hogy induláskor csak én tudjak belépni.
Csakhogy nem teszi ki a billentyűzetet ezért nem tudom beütni a jelszót!!??
Van valakinek valami ötlete???? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
holodoc Frissen regisztrált

|
Elküldve: Vas. Dec. 06, 2009 17:39 Hozzászólás témája: HTC 3650 |
|
|
Üdv.
Egy kis segitségre lenne szükségem.Ismerősöm felajánlotta a HTC 3650 pda-t ha érdekel eladja nekem.Mivel a kütyü O2 függő érdeklődnék van e lehetőség arra, hogy független legyen?Esetleg olyan amit magam is meg tudok oldani itthon?Sajnos a gyerek nagyon elfoglalt ezért ezt nem tudja nekem megoldani, ami nem gond ha ez házilag is orvosolható.
Szóval van rá lehetőség?
Előre is köszi a segitséget.
Krisz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pista74 Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2009.12.05., Szombat, 14:00 Hozzászólások: 2 PDA: amcor 3750
|
Elküldve: Vas. Dec. 06, 2009 10:00 Hozzászólás témája: |
|
|
| sziasztok!tudna valaki segiteni?amcor 3750 ről letöröltem a resident flashban lévő fájlokat és kuka a gép van megoldás? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gabys Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2009.03.06., Péntek, 23:39 Hozzászólások: 5 PDA: acer n35
|
Elküldve: Vas. Nov. 08, 2009 00:24 Hozzászólás témája: Re: Segitsetek PLS |
|
|
| bojso írta: | Hello
Kérlek segitsetek nekem, óriási problémám van: Van egy SE x1-esem és seh nem tudom elérni h akár az opera akár az ie kezelje a flasheket felraktam rá az flashplayer 7 ppc de nincs változás mi ilyenkor a teendő. kérem segitsen vlk. | próbálj telepiteni videónéző/letöltő progit és azzal menni fog! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gabys Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2009.03.06., Péntek, 23:39 Hozzászólások: 5 PDA: acer n35
|
Elküldve: Vas. Nov. 08, 2009 00:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| hali!mi lehet a gond az acer n35-tel?nagyon belassult,a hard reset sem segitett,szinte használhatatlan! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kicsi63 Frissen regisztrált

|
Elküldve: Szomb. Nov. 07, 2009 18:16 Hozzászólás témája: HP IPAQ 6340 |
|
|
Sziasztok!
Most kaptam egy HP IPAQ 6340-est! Nem egy mai darab, tudom. Azt szeretném tudni, max. milyen op. rendszert bír el? Jelenleg Windows Mobile 2003 van rajta. Elbír-e 5-öst vagy esetleg 6-ost?
Hogyan kell feltelepíteni az op. rendszert a PDA-ra? Szájbarágós leírást várok, ha lehet, vagy linket, ahonnan megvilágosodhatok!
Köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
thug Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2009.11.05., Csütörtök, 14:10 Hozzászólások: 1 PDA: Hp Ipaq hw6915
|
Elküldve: Pént. Nov. 06, 2009 09:33 Hozzászólás témája: Hp Ipaq hw6915 |
|
|
Szép napot Kedves hozzáéértők!
Van nekem egy olyan jellegű kérdésem, miszerint a témában említett készülék elcseszett képernyő felbontása miatt sok, sok program nem fut...
Ez ugye nem újdonság, hiszen 240*240-es kijelző méretre nem sok program, játék készült.
Viszont a kérdésem lényege az lenne, hogy ezt a problémát nem lehet valahogy kiküszöbölni?
Nincs olyan program, amely ezen kijelző felbontást tudja valamilyen formában "emulálni", kompatibilissé tenni a letöltött programokat?
Esetleg cseréljek készüléket, ami nem küszködi ilyen pronlémával? :D
Köszönöm előre is a válaszokat! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bojso Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2009.11.02., Hétfő, 14:07 Hozzászólások: 1 PDA: se xperia 1
|
Elküldve: Hétf. Nov. 02, 2009 21:54 Hozzászólás témája: Segitsetek PLS |
|
|
Hello
Kérlek segitsetek nekem, óriási problémám van: Van egy SE x1-esem és seh nem tudom elérni h akár az opera akár az ie kezelje a flasheket felraktam rá az flashplayer 7 ppc de nincs változás mi ilyenkor a teendő. kérem segitsen vlk. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
apu21 Frissen regisztrált

|
Elküldve: Vas. Okt. 25, 2009 12:12 Hozzászólás témája: HTC NEM BOOT BE |
|
|
sziasztok segitséget kérnék van egy htc touch cruise pdám és nem bootol be a win képernyőig megy, a pc nem látja, hard resetre nem reagál mit lehet tenni válaszokat előre is köszönöm
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rockyboy Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2009.10.08., Csütörtök, 8:42 Hozzászólások: 1 PDA: MDA I I I (HTC BA)
|
Elküldve: Vas. Okt. 11, 2009 20:22 Hozzászólás témája: pls... |
|
|
sziasztok.nincs vkinek kölcsönbe vagy esetleg vki megtudná-e csinálni nekem BP.-n a HTC Blue Angelem rom frissitését?aki megtudja az irjon nekem köszi!
email vagy pü
email:rockyboy@vipmail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
elacko.98 Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2009.09.29., Kedd, 17:24 Hozzászólások: 19 PDA: 2 db mda vario2,nokia 9300i,voda 541,nokia 7610,nokia 6280,
|
Elküldve: Csüt. Okt. 01, 2009 15:41 Hozzászólás témája: |
|
|
helo .az a problémám hogy amikor megkaptam az mda pro első pda-mat akkor az alap winmo 5.0 qtek módra futott rajta.azután gondolkodtam hogy a wm 6.1-re több a program meg minden akkor elhatároztam hogy frissítem a romot .ok meg volt a rom ,az interneten elolvastam hogykell.˙(nem volt benne az a maromupdate csak a sima rom update)felraktam a boot loader módba utána elindítottam a frissítést.de nem azokat írta ki amit az oldalon néztem nekem csak a ce romot írta ki a többit nem .megvolt.csináltam a hardresetet beindult az oprendszer azután kijőtt a tárcsázóképernyő azt írta ki hogy nincs benne sim.azután kijőtt a nem tudom mi és kiválasztottam t-mobile uk.ok.kikapcsoltam azután betettem a pannonos simet(független készülék)és nem ismerte fel.bementem oda ahol a csatlakozásokat lehet beállítani kiválasztottam a telefont de nem akart betölteni sr utána újra betölttött az a kerek valami ami a betöltést jelzi de még akkor sem akart bekapcsolodni.pedig azt érzékeli hogy van benne sim mert még mielőttbe nem tettem akkor jelezte hogy nincs benne sim .most nem rakja ki azt az ikont.és nem tudom mert már egy csomo romot kipróbáltam.most a ranju 7.6 van fent ennek az elején nem volt gond de átváltott és most ugyanez a gond ja ennél a romnál a bluetoothom sem működik előre is köszi a segítséget .
ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.helo Exclamation |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
K-Kobra Frissen regisztrált

|
Elküldve: Pént. Szept. 18, 2009 10:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Én is segítséget kérek HTC universal -on nics hang !! illetve van a füles jól működik
a készülék hangszórói némák semmilyen hang nincs
Néha viszont minden megmagyarázható ók nélkül vissza jön a hang
kikapcs vissza kapcs nincs hang
Lehet kontakt hiba ? Hogyan kapcsolja ki a füles a hangszórókat? Mehanikailag vagy szoftveresen? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
brigadir Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2009.06.20., Szombat, 21:07 Hozzászólások: 2 PDA: mio,nN70
|
Elküldve: Vas. Jún. 21, 2009 17:49 Hozzászólás témája: Segítség Dariusznak |
|
|
Kedves Dariusz!
Ha megadod az elérhetőséged talán tudok segíteni a Private Pilot 4300B márkajelzésű kütyüddel kapcsolatosan!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bob9 Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2009.05.24., Vasárnap, 15:50 Hozzászólások: 2 PDA: symbol mc35
|
Elküldve: Kedd. Jún. 09, 2009 21:43 Hozzászólás témája: symbol mc35 |
|
|
sziasztok mc 35 ön néha kikapcsol a telefon mód, mit kéne tenni? hr hogy van ezen?
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
molnart Kezd ideszokni

Csatlakozott: 2007.03.09., Péntek, 19:52 Hozzászólások: 44 PDA: T-Mobile MDA Compact II
|
Elküldve: Kedd. Jún. 09, 2009 21:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| bercuka írta: | | Köszönöm a segitséget annyit sikerült elérnem hogy most már a kijelző végig egyenletesen világit de az operációs rendszer eltünt nincs szinte semmi a kijelzőn.Van2 tő CD-m hozzá de ne sikerül a telepités. Ha ebbe is tudnátok segiteni nagyon hálás lennék érte. Sajnos nem tudok angolul csak annyit hogy mondja az angol hogy jessz én meg mondom hogy jevek. Ha tudtok segitsetek. Köszönöm szépen Rákóczi István |
A windows be se tölt rajta? A Hard Resetet nem próbáltad? Az visszaállítaná a PDA-t a gyári beállításokra, de az utólag általad feltelepített programok törlődnek.
A CD-ken valószínűleg csak magyarítás, meg leírások vannak.
Én mindenképpen a HR-t javaslom. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bercuka Frissen regisztrált

|
Elküldve: Kedd. Jún. 09, 2009 15:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszönöm a segitséget annyit sikerült elérnem hogy most már a kijelző végig egyenletesen világit de az operációs rendszer eltünt nincs szinte semmi a kijelzőn.Van2 tő CD-m hozzá de ne sikerül a telepités. Ha ebbe is tudnátok segiteni nagyon hálás lennék érte. Sajnos nem tudok angolul csak annyit hogy mondja az angol hogy jessz én meg mondom hogy jevek. Ha tudtok segitsetek. Köszönöm szépen Rákóczi István |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
molnart Kezd ideszokni

Csatlakozott: 2007.03.09., Péntek, 19:52 Hozzászólások: 44 PDA: T-Mobile MDA Compact II
|
Elküldve: Vas. Jún. 07, 2009 16:45 Hozzászólás témája: |
|
|
| bercuka írta: | Üdvözlök mindenkit. Segitségre lenne szükségem. Van egy Yakumo Deltax5 BT készülékem,ami 2 éven keresztül kiválóan szuperált de nemrég letöltöttem a 2008 frissitést ami sikerült is. Szerettem volna zenét képeket is feltölteni de ott valamit elnyomtam mert ha bekapcsolom a készüléket kb 15mp után a kijelző fényereje felére vagy az alá csökken. Biztos hogy nem az iGO programmal van a baj habár hiába van kapcsolat a múholdakkal nem indul el a navigálás. Ha viszont az utvonal bejárást-berepülést választom akkor végig megy az uton van hang is csak a kijelző világitás olyan gyenge hogy csak lakásban lehet látni.Szeretnék megkérni valakit aki tudna segiteni, Nyugdijas vagyok ha szervizbe viszem csak 4000 Ft a bevizsgállás+javitás ami nagyon sulyos teher a számunkra.Előre is köszönöm a segitségüket Tisztelettel: Rákóczi István |
Esetleg, próbálj Hard resetet csinálni:
http://www.hardreset.eu/yakumo_deltax_5_bt_hard_reset_soft_reset.html |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bercuka Frissen regisztrált

|
Elküldve: Vas. Jún. 07, 2009 11:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdvözlök mindenkit. Segitségre lenne szükségem. Van egy Yakumo Deltax5 BT készülékem,ami 2 éven keresztül kiválóan szuperált de nemrég letöltöttem a 2008 frissitést ami sikerült is. Szerettem volna zenét képeket is feltölteni de ott valamit elnyomtam mert ha bekapcsolom a készüléket kb 15mp után a kijelző fényereje felére vagy az alá csökken. Biztos hogy nem az iGO programmal van a baj habár hiába van kapcsolat a múholdakkal nem indul el a navigálás. Ha viszont az utvonal bejárást-berepülést választom akkor végig megy az uton van hang is csak a kijelző világitás olyan gyenge hogy csak lakásban lehet látni.Szeretnék megkérni valakit aki tudna segiteni, Nyugdijas vagyok ha szervizbe viszem csak 4000 Ft a bevizsgállás+javitás ami nagyon sulyos teher a számunkra.Előre is köszönöm a segitségüket Tisztelettel: Rákóczi István |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dariusz Frissen regisztrált

|
Elküldve: Csüt. Máj. 14, 2009 13:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv. Mindenkinek!
Kb. 2 hete vásároltam egy t...o gazdaságos kategóriába tartozó olcsó GPS-t. Private Pilot 4300B márkajelzésű kütyü. Amihez az előbb említett Hypermarketben nem adtak tartozékként Hálózati töltőt, semmiféle telepítő lemezt és SD kártyát. Miután hazavittem ott tűnt fel, hogy a Használati Útmutatóban leírtak alapján nem tudom összecsatlakoztatni a hálózati kábelt az adapterrel, merthogy olyat nem is találtam a dobozában. Viszavittem de ott azt mondták, hogy "ők így árulják és kész...nem tartottak pisztolyt a fejemhez, hogy vegyem meg a GPS-t". Ezt csak okulásképpen írtam le mindenkinek, hogy ne ragaszkodjanak feltétlenül az olcsó termékhez.
A fő gondom az, hogy vásároltam hozzá egy 2GB-os SD kártyát de azt vagyis a tartalmát sehol sem látom a kütyüben. Én naívan azthittem, hogy hasonlóan működik a GPS, mint egy PC. Csak beletszem az SD kártyát és a Sajátgépben látom a tartalmát. De rákellett döbbennem, hogy ez nem így van. Ez életem első GPS-e sőt most volt a kezemben először egy ilyen kütyü. Igazából Navigációs progit szeretnék rátenni de fogalmam sincs hogyan lehet ezt megoldani mert ahányszor rámásoltam az iGO8at vagy iGO 2006-ot vagy bármi más Navi progit és rányomtam a GPS ikonra a képernyőn mindig ezt írta ki, hogy "Helyezd be az SD kártyát". Kb. 2000-szer eljátszotta már ezt akárhogyan próbálom feltenni. Mivel nincs kártyaolvasóm így egy mobiltelefonba tettem be az SD kártyát és adatkábellel másolom fel a Navi progit. Olvastam olyat is, hogy SD kártyára is fellehet telepíteni a Navi progit...de nem engedi mert a gépen mindig azt írja, hogy nem Win32 alkalmazás. Fogalmam sincs már mit és hogyan kellene csinálnom, hogy végre arra használhassam a GPS-t amire való...Navigálásra. Ezerszer is megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
A GPS menünél van egy olyan, hogy Beállítás azon belül pedig Fájl rendező. Amikor arra rábökök megjelenik egy kék háttéralapon fehér üres mező és mellette egy olyan gomb amire az van írva, hogy GPS útja és, ha erre rábökök akkor ezt írja: A jelenleg kiválasztott GPS elérési útja: \SDMMC\MobileNavigator\Mobilenavigator.exe
A sys.txt-ben már 2 féleképpen is átírtam az elérési utat. app="SDMMC\MobileNavigator" és app="%SDCARD%\mobilenavigator" Nem tudom még mit és hogyan kellene átírni, hogy működjön vagy kell-e még valamit beírni a sys.txt fájlba.
Amikor minUSB kábellel összekötöm a PC-vel akkor az ActiveSync felrakása után megjelenik a PC Sajátgépjében 2 Meghajtó betűjel amik értelemszerűen arra utalnak, hogy a PNA meghajtói. Amikor telepíteni vagy csak rámásolni szeretnék filmet, képet, zenét vagy bármi mást az egyik meghajtóra 1MB után azt írja, hogy nincs több hely a meghajtón töröljek fájlokat...de miket hiszen azon van azt hiszem a Windows és, ha le is törölnék valamit akkor is csak kb. 6MB hely van összesen. A másik meghajtóra, ha szeretném ugyenezek bármelyikét is rámásolni akkor egy kis felugró ablakban azt írja, hogy Helyezzen be egy lemezt a következő meghajtóba: ez pedig a PNA egyik meghajtója. Próbáltam azt is, hogy rámásoltam simán egy filmet vagy külön zenét, vagy bármi mást az SD kártyára és gondoltam, hogy majd arról felismeri és lejátssza a Media Player...de semmit sem lát ez a vacak bármit is rakok rá az SD kártyára. 2 SD kártyát is belepróbáltam tenni egyiket sem látja azaz én nem látom vagy csak nem tudom, hogy hol és hogyan keressem a PNA menüjében. Most már ott tartok, hogy bármilyen Navigásciós program jó lenne csak működjön már végre.
A sys.txt-ben már 2 féleképpen is átírtam az elérési utat. app="SDMMC\MobileNavigator" és app="%SDCARD%\mobilenavigator" Nem tudom még mit és hogyan kellene átírni, hogy működjön. Tudna valaki segíteni ebben? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Jan. 16, 2009 21:54 Hozzászólás témája: !! |
|
|
sikerült megoldanom a gondot Csak tréfát űzott velem a ki kütyü
kivettem a kártyát és sikerült megfrissítenem |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Jan. 16, 2009 19:29 Hozzászólás témája: kinyírtam ? |
|
|
Nagyon nagy hibát vétettem
Elrontottam a PDA-t I-mate jasjar romfrissítés közben kihúztam az usb-t
Innentől semmit nem csinála Sötét képernyőre kiírja felülre USB alulra v1.00
semmi sem segit Hard reset megkérdi mit akarok ha hardot nyomjak "0" ha szoftot "x" de semmi nem történik csak sötét képernyő az eredmény
Tudna valaki segíteni ? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
MTom Gyakori jelenség

Csatlakozott: 2006.11.10., Péntek, 13:32 Hozzászólások: 327 PDA: Mda Vario 3 ... MDA Compact II
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mufi Frissen regisztrált

|
Elküldve: Szer. Jan. 14, 2009 16:13 Hozzászólás témája: |
|
|
hello mindenkinek, nagyon sürgős kérdése van hozzátok, ha lehet még 10órán belül irjon valaki...az érdekel, hogy vodafonos htc touch diamondot hogyan lehet függetleníteni?iszonyatosan fontos lenne mivel jóáron hozzátudnék jutni egy ilyen készülékhez, de fogalmam sincs hogyan kell függetleníteni....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bdpress Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2008.12.28., Vasárnap, 12:36 Hozzászólások: 1 PDA: Sony Ericsson P990i
|
Elküldve: Vas. Dec. 28, 2008 15:54 Hozzászólás témája: Okosteló |
|
|
| Segítsetek nekem ha lehet, régen használtam a telefonkódot, már elfelejtettem, de most jó lenne, mi a fenét tegyek, hol lehet fellelni,minden fáljbe betudok menni, és szerkesztőjével megnyitni változtatni azt, az sman segítségével, de nem tudom a kódot hol tartalmazza.Vagy ha tudtok egy olyan progit, mit régebbi telómnak volt az a szolgáltatása, hogy használatkor amikor én hívok valakit, kér egy kódot. A P900 ezt alapból nem tudja, csak bill.zár van, az meg erre nem elég, a hívás lehetőségét is védeni akarom,vagyis a sim kártyámat folyamatosan..köcce |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gkiller2 Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2008.11.15., Szombat, 23:03 Hozzászólások: 2 PDA: mio a701
|
Elküldve: Kedd. Nov. 25, 2008 13:45 Hozzászólás témája: Mio A701 BT |
|
|
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy nem tudom használni a Bt-s headsetem a Mio A701-es telefonomhoz, mert a telefon nem kapcsolja át a mikrofont az eszközre, így engem nem hallanak! Ráadásul nem is minden hívásnál, csak a 99 százalékukban és mindegy, hogy kimenő vagy bemenő a hívás! A segítséget előre is köszi! Ákos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xanadu Egyre gyakoribb

Csatlakozott: 2006.12.19., Kedd, 10:38 Hozzászólások: 114 PDA: Samsung SGH-i780 (i780DXHH1 rom)
|
Elküldve: Vas. Aug. 24, 2008 19:13 Hozzászólás témája: Re: Palm Tungsten W |
|
|
| piszok írta: | Sziasztok!
Hollandiai telefonos szolgaltato altal kodolt Palm Tungsten W -t szeretnek kikodolni/kikodoltatni romaniai Orange halozatra! Ha valaki esetleg tud vlamai megoldast kerem kozolje! Elore is koszonom! |
Nem leszel előrébb, ha többször beírod ugyanazt
Vegyél turbo simet, kb. 3000 Ft és kész. Árulják minden jobb mobiltelefon boltban, Google segít. Amúgy, hivatalos kikódolás létezik csak, az 100 USD. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
piszok Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2008.08.19., Kedd, 9:18 Hozzászólások: 2 PDA: palm tungsten W
|
Elküldve: Szer. Aug. 20, 2008 10:44 Hozzászólás témája: Palm Tungsten W |
|
|
Sziasztok!
Hollandiai telefonos szolgaltato altal kodolt Palm Tungsten W -t szeretnek kikodolni/kikodoltatni romaniai Orange halozatra! Ha valaki esetleg tud vlamai megoldast kerem kozolje! Elore is koszonom! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
la1ce Frissen regisztrált

Csatlakozott: 2006.12.17., Vasárnap, 11:18 Hozzászólások: 16 PDA: Orange SPV C500
|
Elküldve: Vas. Aug. 17, 2008 09:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Rendben köszi szépen! A cikket jó, hogy belinkelted, megpróbálkozom annak alapján felépíteni itthon egy rendszert Nagyon szépen köszönöm mégegyszer! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|