Windows CE Portál
Tibo A1700i
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Készülékek, tartozékok, használati tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 06, 2009 04:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

álmoska

Ha nem olvassa be, rossz helyre tetted. MobileNavigator könyvtárban kell lennie a mobilenavigator.exe nek ennyi a nyitja. Ezekben nincs térkép csak maga az Igo. Működik vele a teljes eu. + még a salangok is (ausztrália, usa, izrael és hasonlók) de neked kell össze vadászni a térkép file-okat hozzá, ami van millió helyen a neten. A teljes eu. Igo kb. 1.5 Gb azt nem lehet elküldeni emailban.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 05, 2009 20:27    Hozzászólás témája: Re: kérés Hozzászólás, az előzmény idézésével

szerintem az a baj, hogy mindenfélét megpróbáltál és nem azt az egyet ami m?ködik is!
kicsit nagy lenne az e-mailban!
csak, hogy ne kelljen 8 hozzászólást vissza olvasnod:
http://rapidshare.com/files/215870502/IGO83MARC_TIBO1700.rar
A rar jelszó: szpeti

álmoska írta:
Szevasztok.
Valaki legyen szíves Laughing elküldeni az e-mail címemre iGo 8 full-ot (ha más nincs akkor jó a tibora való kelet eus navi progit) ami rendesen mükszik a Tibo A1700i-vel Idea .
Sajna amit itt leírtatok valamiért nekem nem megy Mad , minden féle megoldást megprobáltam és sehogy sem akar menni, (nem is olvassa be a navit). Twisted Evil
Vissza az elejére
álmoska
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: Tibo A1700I

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 05, 2009 18:51    Hozzászólás témája: kérés Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szevasztok.
Valaki legyen szíves Laughing elküldeni az e-mail címemre iGo 8 full-ot (ha más nincs akkor jó a tibora való kelet eus navi progit) ami rendesen mükszik a Tibo A1700i-vel Idea .
Sajna amit itt leírtatok valamiért nekem nem megy Mad , minden féle megoldást megprobáltam és sehogy sem akar menni, (nem is olvassa be a navit). Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése
antimonius
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

PDA: p990i, altina A660

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 04, 2009 18:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nagyon sajnálom, de épp az nem stimmel a hivazkozással amivel körülírtam. Ez a torrent hely egy meghívásos oldal, azaz akinek nincs hozzá meghívója vagy belépője annak ez semmit sem csinál.
Ha szükséged lenne a cuccra szívesen megosztom veled, vagy bárkivel, de nekem nincs ekkora tárhelyem ahova feltölthetném.

erm írta:
Na itt valami nem stimmel... Kérlek nézz utánna.

Vissza az elejére
erm
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 03, 2009 21:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na itt valami nem stimmel... Kérlek nézz utánna.

antimonius írta:
Na Fiúk! Az a helyzet, hogy a torrent amiről lehúztam az egy meghívásos oldal.
Itt a link: http://c.ncore.cc:2710/10e275742cfd5535ad9aa5d8781b5bbb/announce
A cucc neve: IGO8.PNA.FULL.EU.with.2008Q3.MAP.UPDATE
Ha valakinek van az Ncore-ra belépése annak ez nyerő. Nekem sajnos nincs, engem is egy kollégám engedett fel a saját jogával, tehát meghívót én adni nem tudok.
Ha valakinek mégis nagyon kellene, Pesten elérhető vagyok, kérjen kontaktot és megbeszéljük, figyelem a fórumot.

Semmi sem olyan egyszerű mint szeretnénk!!! Smile

antimonius írta:
Most nem vagyok a gép közelében ahol lejött és nem emlékszem fejből. Holnap délelőtt visszanézem és kirakom a hivatkozást. Kis türelmet kérek. Bocsi. Smile
Annyit hozzá kell tennem, hogy csak 2 Gb-os kártyára fér fel változtatás nélkül, mert 1,42 Gb !

Vissza az elejére
antimonius
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 03, 2009 07:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na Fiúk! Az a helyzet, hogy a torrent amiről lehúztam az egy meghívásos oldal.
Itt a link: http://c.ncore.cc:2710/10e275742cfd5535ad9aa5d8781b5bbb/announce
A cucc neve: IGO8.PNA.FULL.EU.with.2008Q3.MAP.UPDATE
Ha valakinek van az Ncore-ra belépése annak ez nyerő. Nekem sajnos nincs, engem is egy kollégám engedett fel a saját jogával, tehát meghívót én adni nem tudok.
Ha valakinek mégis nagyon kellene, Pesten elérhető vagyok, kérjen kontaktot és megbeszéljük, figyelem a fórumot.

Semmi sem olyan egyszerű mint szeretnénk!!! Smile

antimonius írta:
Most nem vagyok a gép közelében ahol lejött és nem emlékszem fejből. Holnap délelőtt visszanézem és kirakom a hivatkozást. Kis türelmet kérek. Bocsi. Smile
Annyit hozzá kell tennem, hogy csak 2 Gb-os kártyára fér fel változtatás nélkül, mert 1,42 Gb !

Vissza az elejére
antimonius
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 02, 2009 17:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

erm írta:
Hali.

És hogyan lehet hozzájutni??

Köszi

antimonius írta:
Nna végre!!! Ha valakit érdekel, sikerült találnom egy torrentet amiről egy CE 5.00-hoz való tört IGO8-at sikerült lehúznom teljes európával. A térképek 2008 6. hó-tol 2008 11. hó-ig terjedőek. Magyarország a legfrissebb. A térképeket gondolom most már simán frissíthetem és az egész villámgyorsan megy Altina A660-on!!!

antimonius írta:
Azt hiszem kb. a hatodik csomagot töltöm már le, de egyenlőre erdménytelenül. Nekem nagyon megfelelne a januári készlet is ha az megy 5-ös ce-n és benne van európa. Tud ilyet valaki valahova feltenni? Egy 1 Gb-os sd-re akarom felrakni ami nem az Altina 660-asom saját kártyája.

laulau írta:
antimonius

Szerintem ne a tibos IGO8 al probálkozz, az nem nagyon akar menni 5-ös winen. Keress sima PNA ra való IGO8 at, én abból márciusit még nem találtam de a januári is teljesen jól működik.

Szpeti köszi a fáradságot.
NNa
Vissza az elejére
szpeti
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 02, 2009 16:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szívesen! Örülök, h működik.

Én innen szoktam igo-t mag hasonlókat leszedni:
http://forum.ppcwarez.org/

Amúgy nem lehetne egy hozzászólásban kevesebbet idézni? Very Happy
Vissza az elejére
erm
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 02, 2009 16:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali.

És hogyan lehet hozzájutni??

Köszi

antimonius írta:
Nna végre!!! Ha valakit érdekel, sikerült találnom egy torrentet amiről egy CE 5.00-hoz való tört IGO8-at sikerült lehúznom teljes európával. A térképek 2008 6. hó-tol 2008 11. hó-ig terjedőek. Magyarország a legfrissebb. A térképeket gondolom most már simán frissíthetem és az egész villámgyorsan megy Altina A660-on!!!

antimonius írta:
Azt hiszem kb. a hatodik csomagot töltöm már le, de egyenlőre erdménytelenül. Nekem nagyon megfelelne a januári készlet is ha az megy 5-ös ce-n és benne van európa. Tud ilyet valaki valahova feltenni? Egy 1 Gb-os sd-re akarom felrakni ami nem az Altina 660-asom saját kártyája.

laulau írta:
antimonius

Szerintem ne a tibos IGO8 al probálkozz, az nem nagyon akar menni 5-ös winen. Keress sima PNA ra való IGO8 at, én abból márciusit még nem találtam de a januári is teljesen jól működik.

NNa
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 02, 2009 15:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

antimonius

1Gb os kártyára nem fér a teljes eu. Viszont jó hogy sikerült találnod megoldást. Térképeket csak a liszenszel együtt tudod frissíteni de általában mellékelve szokott lenni.
Vissza az elejére
antimonius
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 02, 2009 13:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

antimonius írta:

laulau írta:
antimonius

NNa
Vissza az elejére
antimonius
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 02, 2009 06:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

laulau írta:
antimonius

Vissza az elejére
erm
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 01, 2009 17:46    Hozzászólás témája: Re: Új verzió Hozzászólás, az előzmény idézésével

SZPETI...

Mint igértem visszajelzek. Minden zokszó nélkül működött a Tibo S1200-as géppel és működik az 1700-assal is. Sokadszorra is köszönöm.

erm írta:
Úgy érzem megtartalak...Köszönöm szépen. Mind az S1200 és 1700-os működik. Igaz most még csak a "szobában" használom, de holnap megyek és próbálom, majd visszajelzek.

Mégegyszer köszönöm.

szpeti írta:
Na itt van:

Csak a programot raktam fel, a content mappát töltsétek fel. Kipróbálni nem tudtam, mivel nincs tibo-m. Asus-on nem indul ez a márciusi kiadás, úgyhogy majd kérek valami visszajelzést, h nektek mit mutat.
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 01, 2009 17:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

antimonius

Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 01, 2009 11:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nem, ilyen:
http://www.speedshop.hu/main.php?page=hirek&hiraz=161

antimonius írta:
A tiéd A1700i?
Vissza az elejére
antimonius
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 01, 2009 11:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A tiéd A1700i?

xroad_4050 írta:
A témaindító az 1700-as, és az más, mint mondjuk az enyém!
Azért is nem indult el nekem a tegnapi IGO83MARC_TIBO1700

antimonius írta:

Az azért érdekes, hogy a témaindító tulajdonságlapok szerint a tibo és az altina is win ce 4.2-vel van telepítve a valóságban meg ce 5 van a gépeken.

Minden esetre köszi!

xroad_4050 írta:
szerintem szpeti lesz a te embered
Smile
visszaolvastam kicsit:
Márc. 24, 2008 23:32 itt még volt egy Oszi nevű ember aki tudta a megoldást!
de talán a MobileNavigator a kulcsszó...
ez legyen a folder és az EXE neve is

de töltsd le valamelyiket amit szpeti csinált
vagy ezt:
http://data.hu/get/692442/IGO8_TIBORA.RAR.html

Smile
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 01, 2009 10:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A témaindító az 1700-as, és az más, mint mondjuk az enyém!
Azért is nem indult el nekem a tegnapi IGO83MARC_TIBO1700

antimonius írta:

Az azért érdekes, hogy a témaindító tulajdonságlapok szerint a tibo és az altina is win ce 4.2-vel van telepítve a valóságban meg ce 5 van a gépeken.

Minden esetre köszi!

xroad_4050 írta:
Smile
visszaolvastam kicsit:

vagy ezt:

Smile
Vissza az elejére
antimonius
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 01, 2009 09:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kösz a segítőkészséget, szpeti anyagát épp töltöm aztán meglátom imi lesz.
A mobilenavigator elnevezés és mappanév az altinán nem játszik mert ott a mappanév map és a programnév navigator.exe kell legyen, ha csak nem akarom a mort-os felülettel átverni.
mindkettőt kipróbálom aztán írok. Látom a tibo-n is ce 5 van úgyhogy a verzió eltéréses elképzelésem is kilőve.

Minden esetre köszi!

xroad_4050 írta:
Smile
visszaolvastam kicsit:

vagy ezt:

Smile
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 31, 2009 22:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Smile
visszaolvastam kicsit:

vagy ezt:

antimonius írta:
Az IGO8 hozzáigazítása alatt két módszert értek:
1. a. mivel az altina az sd kártyát SDMMC néven illeti, így a sys.txt-ben erre hivatkozom .
b. mindent a kártyagyökerében lévő map könyvtárba teszek mert az altina ezt a mappát használja a navi prog tárolásara
c. az application.dat-ot nevezem át navigator.exe-re
eredmény a fentiek szerint
2. a. az sd kártya map mappájábam mortscript van elhelyezve navigator exe-re nevezve
b. így megjelenik a win ce és tetszőleges mappából futtatható az sd-n ( vagy bárhol) elhelyezett alkalmazás
c. az igo8 ugy van az sd-re téve ahogy bárhonnan letöltöm: 2577 mappa, igo8 mappa, stb.
d. vagy a 2577-ből futtatom az autorun.exe-t vagy szintén az igo8.exe-re nevezett application.dat-tal próbálkozom.

A sys.txt különböző gyógyítgatásai hoztak néha olyan eredményt hogy valamilyen data file elérésének hiánya okoz hibaüzenetet.
Vissza az elejére
erm
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 31, 2009 21:41    Hozzászólás témája: Re: Új verzió Hozzászólás, az előzmény idézésével

Úgy érzem megtartalak...Köszönöm szépen. Mind az S1200 és 1700-os működik. Igaz most még csak a "szobában" használom, de holnap megyek és próbálom, majd visszajelzek.

Mégegyszer köszönöm.

szpeti írta:
Na itt van:

Csak a programot raktam fel, a content mappát töltsétek fel. Kipróbálni nem tudtam, mivel nincs tibo-m. Asus-on nem indul ez a márciusi kiadás, úgyhogy majd kérek valami visszajelzést, h nektek mit mutat.
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 31, 2009 21:33    Hozzászólás témája: Re: Új verzió Hozzászólás, az előzmény idézésével

elindul és hibaüzenet nlkűl kilép a MAINVIEW INIT-nél!
persze nekem nem is 1700-asom van
Smile

szpeti írta:
Na itt van:

Vissza az elejére
antimonius
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 31, 2009 21:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

[quote="xroad_4050"]az enyémen CE 5 van!
de miért is kell az iGO2006? arran nincs is friss térkép!
iGO8 nem lenne jobb?

Köszi a gyors reagálást Smile

Leginkább az előzőekben található és ajánlott "piros igo"-val kísérleteztem de próbálkoztam az IGO8 hozzáigazításával is. Sajna amint elindítom a progit hibaüzenet nélkül kiszáll. Az azért biztos hogy elindul, mert látom hogy a feldobott képernyőt 4-5 lépésben le-animálja a bezáráshoz, de ennél több nem történik.
Elég a ram meg a többi az IGO8-hoz szerinted?
Az IGO8 hozzáigazítása alatt két módszert értek:
1. a. mivel az altina az sd kártyát SDMMC néven illeti, így a sys.txt-ben erre hivatkozom .
b. mindent a kártyagyökerében lévő map könyvtárba teszek mert az altina ezt a mappát használja a navi prog tárolásara
c. az application.dat-ot nevezem át navigator.exe-re
eredmény a fentiek szerint
2. a. az sd kártya map mappájábam mortscript van elhelyezve navigator exe-re nevezve
b. így megjelenik a win ce és tetszőleges mappából futtatható az sd-n ( vagy bárhol) elhelyezett alkalmazás
c. az igo8 ugy van az sd-re téve ahogy bárhonnan letöltöm: 2577 mappa, igo8 mappa, stb.
d. vagy a 2577-ből futtatom az autorun.exe-t vagy szintén az igo8.exe-re nevezett application.dat-tal próbálkozom.

A sys.txt különböző gyógyítgatásai hoztak néha olyan eredményt hogy valamilyen data file elérésének hiánya okoz hibaüzenetet.

Nos... Ha tudnátok valamilyen pontos itinert adni a tennivalókról akkor nagyon örülnék és hálás lennék.

Wink
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 31, 2009 21:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

az enyémen CE 5 van!
de miért is kell az iGO2006? arran nincs is friss térkép!
iGO8 nem lenne jobb?

antimonius írta:
Tisztelettel érdeklődnék, hogy tudnátok-e segíteni Altina A660-ra.

CE 5.00 van rajta és az eddigi próbálkozásaim a tört exe-kkel sorozatosan valamilyen szintaktikai hibára utaló hibaüzenettel akadnak el közvetlenül a STARTING előtt. Pontosan: "FFUIERROR (<\layer> expected)" ami ugye azt jelenti hogy valahol egy <layer> tag meg van nyitva de nincs bezárva. Eddig ezt a hibát hiábavalóan kerestem, nem találom, pedig a teljes softot átrágtam.
Mondjuk még hozzátehetném hogy az eredeti data.zip-pel meg sem mukkan az altinán a tört exe és a fenti hibáig is csak a saját eredeti data.zip-jével jut el.

Amit én szeretnék az az, hogy végre egy másik sd-re fel tudjak tenni egy tört exe-vel futó igo2006-ot ami tudja egész európát.

Örömmel olvastam vissza hogy a tibo-n ugyanezek a próbálkozások minden további nélkül megvalósulnak, csak azt nem értem illetve tudom hogy az altina miért nem hagyja magát.

Olyan gyanúm van, hogy a tibo-n esetleg CE 4.2 van és a verziókülönbség generálja nálam a hibaüzenetet?

Remélem tudtok segíteni... Confused
Vissza az elejére
antimonius
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 31, 2009 20:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tisztelettel érdeklődnék, hogy tudnátok-e segíteni Altina A660-ra.

CE 5.00 van rajta és az eddigi próbálkozásaim a tört exe-kkel sorozatosan valamilyen szintaktikai hibára utaló hibaüzenettel akadnak el közvetlenül a STARTING előtt. Pontosan: "FFUIERROR (<\layer> expected)" ami ugye azt jelenti hogy valahol egy <layer> tag meg van nyitva de nincs bezárva. Eddig ezt a hibát hiábavalóan kerestem, nem találom, pedig a teljes softot átrágtam.
Mondjuk még hozzátehetném hogy az eredeti data.zip-pel meg sem mukkan az altinán a tört exe és a fenti hibáig is csak a saját eredeti data.zip-jével jut el.

Amit én szeretnék az az, hogy végre egy másik sd-re fel tudjak tenni egy tört exe-vel futó igo2006-ot ami tudja egész európát.

Örömmel olvastam vissza hogy a tibo-n ugyanezek a próbálkozások minden további nélkül megvalósulnak, csak azt nem értem illetve tudom hogy az altina miért nem hagyja magát.

Olyan gyanúm van, hogy a tibo-n esetleg CE 4.2 van és a verziókülönbség generálja nálam a hibaüzenetet?

Remélem tudtok segíteni... Confused
Vissza az elejére
szpeti
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 31, 2009 19:49    Hozzászólás témája: Re: Új verzió Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na itt van:

Vissza az elejére
erm
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 31, 2009 17:14    Hozzászólás témája: Re: Új verzió Hozzászólás, az előzmény idézésével

Előre is köszönöm...

szpeti írta:
erm írta:
...megjelent a v8.3.2.80621 (Mar 10 2009) verzió... Be tudnád ezt is idomítani a TIBO készülékre?

Persze, megcsinálom aztán este felrakom valahova...
Vissza az elejére
szpeti
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 31, 2009 09:50    Hozzászólás témája: Re: Új verzió Hozzászólás, az előzmény idézésével

erm írta:
...megjelent a v8.3.2.80621 (Mar 10 2009) verzió... Be tudnád ezt is idomítani a TIBO készülékre?

Persze, megcsinálom aztán este felrakom valahova...
Vissza az elejére
antimonius
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 30, 2009 21:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

xroad_4050 írta:
ezt most miért is???

Hát azért, hogy a megfogalmazott vágyaidat (vagy nézeteidet) könnyebben hozzá tudd igazítani ahhoz a valósághoz ami körülvesz.
Ez a valóság nekem sem tetszik, én is keresem a kerülő utakat. Smile

egyszerűbben: Pna-n koncentrálj a kártyára telepítés lehetőségein mert az a járható út.
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 30, 2009 20:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ezt most miért is???
antimonius írta:
A pna-n épp az a lényeg, hogy ce fut rajta azaz corporate edition windows. A gyártó a windowsra nem telepít semmilyen szoftvert hanem a win kezelőfelületét "butítja " le a célfeladatig azaz plédául a navi soft és még néhány szolgáltatás eléréséig (a win ce itt megszűnik általános célú oprendszerként működni). A soft-ot pedig szintén a gyártó által "háziasított" formában a cserélhető adathordozóra "telepíti", majd a kettőt együtt árusítja teljesen saját termékként (nyilván licence díjért) és a végfelhasználói szerződésben sem a win ce sem a kártya tartalmának semmilyen változtatását nem tűri el avégfelhasználótól.
A pda-n magára a windowsra telepíted a szoftvert, és az megjelenik például a programfiles-ban. Az exe is onnan indul. Ilyen formán a pda-n a windows mobile, mint általános célú oprendszer, a végfelhasználói "finomítgatás" jogát meghagyja azzal a feltétellel hogy a telepítendő softokat jogszerúen szerezted be.
Vissza az elejére
antimonius
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 30, 2009 20:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

xroad_4050 írta:
szerintem sokkal inkább az a baj, hogy ezeket a progikat is telepíteni kellene és nem futnak a kártyáról, mert nem úgy vannak megírva!
PDA-n se mennek telepítés nélkül!

A pna-n épp az a lényeg, hogy ce fut rajta azaz corporate edition windows. A gyártó a windowsra nem telepít semmilyen szoftvert hanem a win kezelőfelületét "butítja " le a célfeladatig azaz plédául a navi soft és még néhány szolgáltatás eléréséig (a win ce itt megszűnik általános célú oprendszerként működni). A soft-ot pedig szintén a gyártó által "háziasított" formában a cserélhető adathordozóra "telepíti", majd a kettőt együtt árusítja teljesen saját termékként (nyilván licence díjért) és a végfelhasználói szerződésben sem a win ce sem a kártya tartalmának semmilyen változtatását nem tűri el avégfelhasználótól.
A pda-n magára a windowsra telepíted a szoftvert, és az megjelenik például a programfiles-ban. Az exe is onnan indul. Ilyen formán a pda-n a windows mobile, mint általános célú oprendszer, a végfelhasználói "finomítgatás" jogát meghagyja azzal a feltétellel hogy a telepítendő softokat jogszerúen szerezted be.
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 30, 2009 20:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szerintem sokkal inkább az a baj, hogy ezeket a progikat is telepíteni kellene és nem futnak a kártyáról, mert nem úgy vannak megírva!
PDA-n se mennek telepítés nélkül!

antimonius írta:
de a válasz a kérdésedre az, hogy az a soft amivel próbálkozol az nem win ce-re van fejlesztve hanem win mobile-ra. A kettő nem ugyanaz és ezért nem fut le rajta se a parancs se például egy setup.
Vissza az elejére
antimonius
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 30, 2009 18:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

laulau írta:
Sajnos minden programra azt írja hogy not a valid Windoes CE application

Valakinek ötlete ?

Kicsit előrébb szpeti hozzászólása a MortScript-tel működőképes azaz végre láthatod a windows felületet a PNA-don, de a válasz a kérdésedre az, hogy az a soft amivel próbálkozol az nem win ce-re van fejlesztve hanem win mobile-ra. A kettő nem ugyanaz és ezért nem fut le rajta se a parancs se például egy setup.
Legalábbis én így látom a dolgok állását. Én is PNA-ra való cuccot keresek de egyenlőre hasztalan.
Vissza az elejére
antimonius
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 30, 2009 18:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

stevexxx írta:
Kösz a segítséget, találtam olyan 2006-ot amivel műxik minden. Ha kell vkinek írjon és felteszem.

Szia stevexxx! Hasonló kanosszát járok az altina a660-asommal mint amiket Te leírtál és látom megoldást találtál. Megtennéd, hogy felteszed nekem? Nagyon megköszönném!
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 29, 2009 07:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sajnos minden programra azt írja hogy not a valid Windoes CE application

Valakinek ötlete ?
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 29, 2009 05:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A totl commander nem megy sajnos valami hiányzik neki a win-ből:-( de próbálkozni fogok alkalmazásokkal azok hátha

szpeti
kösz a MortScriptet.

erm
tudja a házszámokat, a mentősők ha jól emlékszem igo 2006 al mennek, jobban mondva annak egy inkarnációjával a miomappal.Én is találtam már olyan utcát amit csak akkor talált ha kerületre kerestem, ha csak budapest volt beírva nem sikerült neki. Szerintem ez egy bug a térképben, vagy keress régebbi térképet, vagy várj meg egy későbbit. Egyébként hibák a mentösök készülékeiben is vannak. Megy rajt minden olyan program ami win alá készült és megelégszik ezzel a hiányos opp rendszerrel is. A sigicet próbálgattam már de csak hibásakat sikerült találnom eddig:-( viszont létezik egy truck navigator nevű progi amit nagyon szívesen ki próbálnák de égen földön nem találni Smile
Vissza az elejére
erm
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 27, 2009 21:28    Hozzászólás témája: Új verzió Hozzászólás, az előzmény idézésével

SZpeti... Néhány hete letöltöttem a 8.3.2.71348 verzióju általad "tört" IGO-t. Nálam remekül működik Tibó NVA-n. Ez is tökéletes de...megjelent a v8.3.2.80621 (Mar 10 2009) verzió... Be tudnád ezt is idomítani a TIBO készülékre? Bár gőzöm sincs mi a külömbség, de az ember telhetetlen... Előre is köszi.

És még valami, aki esetleg tudja. Állítólag az IGO szoftver a legjobb magyar nyelvű navigáció, de...sokat vezetek és sűrűn elutasít olyan dolgokban, hogy csak a megadott utcába visz el, és ki írja, hogy a házszám ismeretlen. Ez bosszantó ahhoz képest amibe "kerül". De érdekes módon Ausztriában és Németországban a 600 fős kis faluba is kis tulzással ha házszáma volt a kutya ólnak akkor azt is megtalálta...De a kérdésem a következő. Valaki tudja-e, hogy a TIBÓ S1200 ill. 1700 -as kütyün megye még valami más szoftver. Valamelyik nap találkoztam egy mentős barátommal és az Ő szoftvere igen is tudta a " házszámokat " is. Csak a nevét nem tudom...Ugyebár egy mentő csak akkor hatékony ha pontosan tudja hová kell mennie...
Szóval valaki?

szpeti írta:
Szerintem mennie kell. De ha nem, akkor próbáld meg a MortScript-et. Csináltam egy példát, ha ezt a 3 fájlt berakod oda ahonnan indul a mobilenavigator akkor elvileg az intézőt indítja a navi helyett. De a .mscr fájt szerkesztve lehet próbálkozni.

http://rapidshare.com/files/213143049/tibo.zip
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 25, 2009 20:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

na ez már valami!!!
de mivel sík hülye vagyok a winfoshoz, inkább visszacsináltam
nehogy elrontsak valamit
Smile

szerkesztve!
jól megnéztem...
most akkor az jön, hogy találok olyan aplikációt amit majd a kártyáról tudok futtatni?
mindenesetre a kikapcsolással elfelejt mindent amit a rendszerbe másoltam, pl navigáció shortcut-ja vagy a startup folderbe egy progi...

szpeti írta:
Szerintem mennie kell. De ha nem, akkor próbáld meg a MortScript-et. Csináltam egy példát, ha ezt a 3 fájlt berakod oda ahonnan indul a mobilenavigator akkor elvileg az intézőt indítja a navi helyett. De a .mscr fájt szerkesztve lehet próbálkozni.

Vissza az elejére
szpeti
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 25, 2009 00:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 24, 2009 23:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szerintem ez nem fog menni, túl egyszerû lenne...

laulau írta:
Arra gondoltam hogy letöltöm a total commandret innen:http://www.windowsceportal.hu/index.php?tartalom=szoftverek&id=95 felteszem kártyára átnevezem az indítót mobilenavigator.exe azt go. szerintem mennie kell a dolognak Most nem tudom ki próbálni mert kölcsön adtam a gépet egy időre de ha haza jön egyből ki próbálom.
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 22, 2009 17:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Arra gondoltam hogy letöltöm a total commandret innen:http://www.windowsceportal.hu/index.php?tartalom=szoftverek&id=95 felteszem kártyára átnevezem az indítót mobilenavigator.exe azt go. szerintem mennie kell a dolognak Most nem tudom ki próbálni mert kölcsön adtam a gépet egy időre de ha haza jön egyből ki próbálom.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Készülékek, tartozékok, használati tapasztalatok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Következő
8 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Vissza a Főoldalra | Ugrás a lap tetejére | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Gyakran ismételt kérdések

© Windows CE Portál Fórum. Minden jog fenntartva