Windows CE Portál
Tibo A1700i
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Készülékek, tartozékok, használati tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 20, 2009 17:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szpeti

Köszi addig is. Nekem tibo/xroad 4150 van , azon van usb de max tölteni lehet vele a gépet mivel nem kommunikál semmivel, gondolom ha elérném a wint. rajt menne rendesen bár nem tudom, hogyan tiltották le úgy hogy semmi észre sem veszi ha rá dugom.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése
szpeti
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 20, 2009 09:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

laulau írta:

Nincs kedved ki próbálni a win cserét valamikor?

Nekem nincs ilyen készülékem, múltkor egy ismerősét csináltam. Meglátjuk mi lesz, ha megint elhozza. Nekem sem volt szimpatikus ez a dll duplázás, de jobbat nem tudtam kitalálni. Rossz, hogy nincs rajta usb csatlakozó...
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 19, 2009 12:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ja, észre vettem Smile csak nem akartam ezért írni...
mindenesetre engem is érdekelne, hogy elérjem a winfost, hogy esetleg más progikat is futtathassak...

laulau írta:
xroad_4050
te is kezdesz ide szokni Smile
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 19, 2009 06:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

xroad_4050

te is kezdesz ide szokni Smile
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 18, 2009 22:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szpeti

Nincs kedved ki próbálni a win cserét valamikor? Csak mert megoldódna lassu indítás na meg lehet hogy a többlet memo használat valahol vissza üthet.

JKovács

Gondolom a win felületét tudod elérni vele, viszont nem vagyok biztos benne hogy a teljes win fent van a gépen. Én is kerestem már a hekk.rart de nem találtam már én sem. Egy ebook olvasót azért valószínűleg fogsz tudni futtatni kártyáról. Én is küzdök a problémával (eddig palm 515 használtam a célra de meghalt sajnos ). De én nem nagyon akarnák a gps-en olvasni ( nagy, nehéz, rövid akku idő, ha nem én vezetek olvasnék útközben de akkor nincs gps). Én MP4 körül nézelődök szerintem ésszerűbb választás lehet, viszont nem olcsó.
Vissza az elejére
erm
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 18, 2009 21:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszönöm, Ez némileg segített. Bízom benne, hogy azért a későbbiekben lesz még frissítés...

Igen, gyorsítani azzal is lehetne, hogy nem raksz rá olyat ami nem kell. Smile Pl. ha kitörlöd a sebességmérő kamerákat (speedcam mappát kiüríted), akkor nem kell annyit várni az INITIALIZING WARNING DATA miatt.

Januárinál jelenleg nincs újabb. Legalábbis ilyen free verzióban... Wink[/quote]
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 18, 2009 19:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az INITIALIZING WARNING DATA a kamerák feldolgozása és elég hosszan elég hosszan eltud vele pepecselni. Első körben töröld a txt filet a kamerák megmaradnak mivel már átfordította a megfelelő formátumra, he nem gyorsu,l csak azok országok kameráit tedd fel ahol jársz ha ez sem segít töröld ki mindet azt kész.
Vissza az elejére
jkovacs
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 18, 2009 11:36    Hozzászólás témája: Re: V4150 Hozzászólás, az előzmény idézésével

Wuahh!
Köszönöm szépen!
Megvan a Megyerihíd is!

xroad_4050 írta:
valami ilyen kell neked:
http://returnlogistic.ee/Navi/iGo8/~files.lst?recursive

Már csak a TIBO_HEKK.RAR-t keresem...
Jól értem, hogy ez egy "intéző", amiből aztán indíthatok egyéb alkalmazásokat is pl, e-book olvasó?

JKovács
a telhetetlen
Vissza az elejére
szpeti
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 18, 2009 08:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

erm írta:
Nekem tökéletesen működik mindkét TIBO készüléken... ráadásul további 9 készüléken is.

Ez a módosított verzió annyiban más, hogy olyan dll-eket tölt be ami az 1700-on lévő windowsban nem volt kompatibilis. Sajnos emiatt is lassú, hiszen az oprendszer alapból betölti ezeket, plusz az igo ugyanennek az újabb verzióját, így 'duplán' lesz a memóriában. Tehát érdemes először a sima igo-t is kipróbálni a "további 9 készüléken" és társain.

Igen, gyorsítani azzal is lehetne, hogy nem raksz rá olyat ami nem kell. Smile Pl. ha kitörlöd a sebességmérő kamerákat (speedcam mappát kiüríted), akkor nem kell annyit várni az INITIALIZING WARNING DATA miatt.

Januárinál jelenleg nincs újabb. Legalábbis ilyen free verzióban... Wink
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 17, 2009 20:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szerintem gyorsítani úgy lehet, hogy kidobálod a felesleges dolgokat, optimalizálod a rendszert...
pl, csak a azokat a térképeket tartod a kártyén amik kelleni fognak
a felesleges nyelveket is kidobálod a hangokkal együtt

persze lehet, hogy nem így van, de egy próbát megér az okosak úgy is megmondják a tutit Smile
és tudom, hogy kényelmetlen, hogy nincs minden kéznél, de ha lassú a gép...

erm írta:
Szóval köszönöm. Nekem tökéletesen működik mindkét TIBO készüléken... Az S1200-as és az 1700-ason is. ráadásul további 9 készüléken is. No és a nagyrésze nonim, gagyi készülék. Én még annyival megtoldottam, hogy teljes fullos nyugat ( 44 ország ) európát tudja. Most jöttem haza Ausztrián keresztül Németországból és nem voltak gondok...Illetve csak egy kicsi. Mikor bekapcsolom a szoftvert kb 4-5 percen keresztül csak tölt..tölt...tölt..és ez zavaró egy kicsit. Vajon lehet-e ezen állítani. " INITIALIZING WARNING DATA" csak bámulom. Esetleg valami ötlet? Mivel működik így nagyon nem szeretnék belepiszkálni, de hátha...
Ja igen... Én a 8.3.2.71348-as verziórol beszélek... 2009 január 7.-ei frissítéssel. Vajon van már újabb is?.

Köszi előre is.
Vissza az elejére
erm
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 17, 2009 20:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szpeti írta:
http://rapidshare.com/files/201967882/igo83_tibo1700.rar.html

Remélem működik mindenkinél.

Szóval köszönöm. Nekem tökéletesen működik mindkét TIBO készüléken... Az S1200-as és az 1700-ason is. ráadásul további 9 készüléken is. No és a nagyrésze nonim, gagyi készülék. Én még annyival megtoldottam, hogy teljes fullos nyugat ( 44 ország ) európát tudja. Most jöttem haza Ausztrián keresztül Németországból és nem voltak gondok...Illetve csak egy kicsi. Mikor bekapcsolom a szoftvert kb 4-5 percen keresztül csak tölt..tölt...tölt..és ez zavaró egy kicsit. Vajon lehet-e ezen állítani. " INITIALIZING WARNING DATA" csak bámulom. Esetleg valami ötlet? Mivel működik így nagyon nem szeretnék belepiszkálni, de hátha...
Ja igen... Én a 8.3.2.71348-as verziórol beszélek... 2009 január 7.-ei frissítéssel. Vajon van már újabb is?.

Köszi előre is.
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 17, 2009 03:37    Hozzászólás témája: Re: V4150 Hozzászólás, az előzmény idézésével

valami ilyen kell neked:
http://returnlogistic.ee/Navi/iGo8/~files.lst?recursive

jkovacs írta:
illetve ez nem tud magyarúl és nem tartalmazza a legújabb magyar térképet sem de az már nem olyan bonyolúlt...
Vissza az elejére
jkovacs
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 16, 2009 22:56    Hozzászólás témája: Re: V4150 Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszönöm!
Megpróbálom!

> illetve ez nem tud magyarúl és nem tartalmazza a legújabb magyar térképet sem de az már nem olyan bonyolúlt...

Háát!

Még lehet, hogy jelentkezem! Smile

Köszönettel:

JKovács
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 15, 2009 23:37    Hozzászólás témája: Re: V4150 Hozzászólás, az előzmény idézésével

keress egy ilyet: iGo8.3.2.64873.rar

aztán csak át kell nevezni az EXE-t...
a licese fájlokat lecserélni...
meg talán a DATA.ZIP-et...
és máar működik is!

illetve ez nem tud magyarúl és nem tartalmazza a legújabb magyar térképet sem
de az már nem olyan bonyolúlt...

ez meg jó lesz mintának:
http://data.hu/get/692442/IGO8_TIBORA.RAR.html

jkovacs írta:
Sziasztok!

Lenne egy kérésem:
4150-es gépem van. Keresek hozzá IGO 8.3-at friss térképpel.
(Miután kiderült, hogy a hivatalos frissítésre várhatok...)

Az igo83_tibo1700.rar nem megy.

Ja és a datáról a TIBO_HEKK.RAR nem jön le! Sad

Segítségeteket előre is köszönöm!

JKovács
Vissza az elejére
jkovacs
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 15, 2009 23:11    Hozzászólás témája: V4150 Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!

Lenne egy kérésem:
4150-es gépem van. Keresek hozzá IGO 8.3-at friss térképpel.
(Miután kiderült, hogy a hivatalos frissítésre várhatok...)

Az igo83_tibo1700.rar nem megy.

Ja és a datáról a TIBO_HEKK.RAR nem jön le! Sad

Segítségeteket előre is köszönöm!

JKovács
Vissza az elejére
guitarplayer
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 11, 2009 08:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ezt már én is néztem de sajnos tibo-val nem működik. Sajnos én sem értek hozzá nagyon. De biztos van megoldás, mint ahogy az IGO8 esetében is volt. Valami hasonló professzor talán ezt is meg tudja oldani.
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 10, 2009 23:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

GUGLI-ban az elsô 2 találat:
http://www.technet.hu/sancho/20090112/russa_futtatasa_wince_eszkozon/
http://pdaplus.hu/content/view/1290/88/

Én ugyan nem értek mindent pontosan és a tapasztalatom sincs meg hozzá...
de ha idôm engedi eljátszadozom ezzel is
(remélem más gyorsabb lesz Smile )

guitarplayer írta:
Hali Mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy TIBO 1700 pna-m és szeretnék rá egy olyan szoftvert ami kezeli a túristatérképeket. Úgy tudom, hogy a russa nevű progi az ilyen.
Van erre megoldás? Nagyon kellene. Idea
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 10, 2009 18:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én garmint használok erre a célra, sajnos nem nagyon tudok segíteni neked. Max tanácsot tudok adni. Szerintem egyszerű a dolog. Rakd fel a kártyára a mobilenavigator könyvtárban. Az indító filet pedig nevezd át mobilenavigator.exe-re. Természetesen installált verziónak kell lennie, a megfelelő képernyő felbontással, azonkívül nem baj ha ismeri a sirfstar 3 gps vevőt sem ja és a windowsal jó barátságban legyen.
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 10, 2009 16:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez engem is érdekel!
(Végre egy ok, hogy hozzászolhassak Smile )
Ezek szerint az iGO nem kezeli a digitalizált, kalibrált térképeket?

guitarplayer írta:
Hali Mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy TIBO 1700 pna-m és szeretnék rá egy olyan szoftvert ami kezeli a túristatérképeket. Úgy tudom, hogy a russa nevű progi az ilyen.
Vissza az elejére
guitarplayer
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 10, 2009 15:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hali Mindenkinek!
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 01, 2009 19:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Még írsz pár hozzá szólást azt neked is megfog változni. Smile
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 01, 2009 15:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

érdekes, én nem
Smile
laulau írta:
Most nézem Smile lassan kezdek ide szokni Smile
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 28, 2009 19:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Most nézem Smile lassan kezdek ide szokni Smile
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 26, 2009 19:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szpeti

köszi a progit jól működik most telepítettem.

xroad

ja nem, azért is kell a navi.
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 25, 2009 10:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

gondoltam, hogy nem az az irodában ülő tipus vagy...
Wink

laulau írta:
múltkor mondta hogy menj egyenest 860 km-ert, emellett 65km/h volt a max. sebesség amit a gép bírt, na ott nem lett volna baj ha van, azonkívül vissza felé nem nagyon kell a navi) tehát nekem nem volna baj ha menne a 4Gb kártya.
Wink
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 25, 2009 06:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szpeti

köszi ma ki tudom próbálni biztosan jó fog lenni

xroad

Én bekapcsoltam az épületeket ha már vannak had menjen.Nem minden kocsiban van rádió amivel megyek és néha nem baj ha van ami zörög. Filmet meg csak nagy úton ( a múltkor mondta hogy menj egyenest 860 km-ert, emellett 65km/h volt a max. sebesség amit a gép bírt, na ott nem lett volna baj ha van, azonkívül vissza felé nem nagyon kell a navi) tehát nekem nem volna baj ha menne a 4Gb kártya. Kicsit idő hiánnyal küzdök mostanság de a héten talán össze jön a dolog, ha sikerül le írom a megoldást. De az biztos hogy bele kell turkálni az op. rendszerben, drivert kell cserélni és még nem találtam megfelelőt hozzá egyenlőre próbálkozom.
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 25, 2009 02:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

engem zavarnak az épületek, így azok eleve nincsenek bekapcsolva...
4GB-s kártya olvasás engem is érdekelne, bár a kocsiban nem erről halgatom a zenét
Smile
esetleg filmnézés a gyereknek, de arra is van jobb megoldás, főleg mert közben nem navigál...
Sad
laulau írta:
A memóriára gondoltam mivel 64MB ram az Igo8 alsó határa. Attól félek hogy navigálás közben mikor 3D épületek is vannak(láthatóságot távolra állítottam hogy messzebbi épületek is jól látszanak) nagyon be fog lassulni, bár az enyémen nagyobb kijelző van lehet csak ott lenne vele gond, de elképzelhető hogy ha lesz kedvem megpróbálkozom vele. Most egy másik dolog köti le a figyelmem. Sd kártya drivert akarok cserélni hogy tudja használni az SDHC kártyákat is. Van egy 4 GB kártyám és azt szeretném működésre bírni, mivel így az Igo8 mellé férne még pár dolog (film, sok zene egyebek) sokat megyek hosszú úton azt nem lenne baj ha az útitársaim sem unatkoznának órákat.
Vissza az elejére
bt65
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 24, 2009 21:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szpeti

Nekem is TiboA1700i készülékem van és kiválóan működik rajta az IGO8.3, amit feltettél.
Ezer köszönet érte. Smile
Vissza az elejére
szpeti
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 24, 2009 16:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

http://rapidshare.com/files/201967882/igo83_tibo1700.rar.html

Remélem működik mindenkinél.
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 24, 2009 07:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szpeti

Nagy király vagy:-) Igen sokan vártuk a megoldást már. Köszi. De ha lehetne egy kérésem ne csak az exe rakd fel hanem a teljes progit térképek nélkül úgy még nem olyan nagy (data.zip, sys.txt, brandig.zip is elég) és nem kéne a verzió többi részét keresgetni a neten előre is köszönöm.

xroad_4050

A memóriára gondoltam mivel 64MB ram az Igo8 alsó határa. Attól félek hogy navigálás közben mikor 3D épületek is vannak(láthatóságot távolra állítottam hogy messzebbi épületek is jól látszanak) nagyon be fog lassulni, bár az enyémen nagyobb kijelző van lehet csak ott lenne vele gond, de elképzelhető hogy ha lesz kedvem megpróbálkozom vele. Most egy másik dolog köti le a figyelmem. Sd kártya drivert akarok cserélni hogy tudja használni az SDHC kártyákat is. Van egy 4 GB kártyám és azt szeretném működésre bírni, mivel így az Igo8 mellé férne még pár dolog (film, sok zene egyebek) sokat megyek hosszú úton azt nem lenne baj ha az útitársaim sem unatkoznának órákat.
Vissza az elejére
szpeti
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 24, 2009 01:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igen, tényleg szoftveres gond volt. Megy a 8.3.2.71348 verzió. Holnap belinkelem a módosított exe-t. Most megyek aludni. Smile

xroad_4050 írta:
szerintem is inkább az oprendszer lesz a hibás...
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 23, 2009 23:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

szerintem is inkább az oprendszer lesz a hibás...

a skinnek a DATA.zip fájl volt a baja!
szerencsére találtam a neten külön is, nem kellett egy egész iGo-t letöltenem Embarassed
talán a menükben a képernyőváltások lassabbak kicsit, de másban nem érezhető lassulás, eddig még nem fagyott le egyszer sem!
ha arra gondolsz, hogy a RAM-ból mennyire van szüksége, nem tudom
de ha kártyára gondolsz akkor meg 460kb az egész, tehát ott elfér bôven

laulau írta:
Szpeti

Biztos hogy kompatibilis a proc. mivel a régebbi igo8 megy vele. Nem tudom mi a probléma vele hogy nem megy. Egyébként meg az xroad 4050 ben és a 4150 ben is ugyan az a proc. van tehát azzal nem lehet gond. De lehet hogy a 4.3 win ből hiányzik neki valami ami miatt nem megy. Szerintem lehetne cserélni 5.0 ra,de igazából annak 4.3-on is mennie kéne A legnagyobb gond hogy egy igazán jó hacker még nem foglakozott a dologgal.

xroad_4050

Hogy sikerült működésre bírni a skint? Menyit lassít a rendszeren a használata? Memóriában hogy férnek el, nem fagy a rendszer ?
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 23, 2009 20:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szpeti

Biztos hogy kompatibilis a proc. mivel a régebbi igo8 megy vele. Nem tudom mi a probléma vele hogy nem megy. Egyébként meg az xroad 4050 ben és a 4150 ben is ugyan az a proc. van tehát azzal nem lehet gond. De lehet hogy a 4.3 win ből hiányzik neki valami ami miatt nem megy. Szerintem lehetne cserélni 5.0 ra,de igazából annak 4.3-on is mennie kéne A legnagyobb gond hogy egy igazán jó hacker még nem foglakozott a dologgal.

xroad_4050

Hogy sikerült működésre bírni a skint? Menyit lassít a rendszeren a használata? Memóriában hogy férnek el, nem fagy a rendszer ?
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 23, 2009 19:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

bocsánat, hogy ide irogatok úgy, hogy nem is 1700-asom van, de ez volt az egyetlen forum az általam ismert nyelveken amiben megtaláltam a megoldást...
Smile

elsôdleges szempont a full EU térkép volt, de aztán vérszemet kaptam és így most 8.3 van a 4050-esen, ráadásul megy az ULTRA nevû skin is és van már megyeri hidas térképem is

Cool
Vissza az elejére
szpeti
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 23, 2009 18:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszi a választ, én is erre gondoltam a neve alapján. Már két napja szórakozom az 1700-al, gondoltam nem hagyok ki semmi lehetőséget. Én arra jutottam, hogy a cpu nem kompatibilis a 8.3-mal...
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 23, 2009 18:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tibo/Xroad 4050-ese van mint ahogy a nevében is szerepel. Tibo 1700-on még nem hallottam hogy menne a 8.3 verzió pedig én is keresem a megoldást erősen.
Vissza az elejére
szpeti
Frissen regisztrált
Frissen regisztrált

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 23, 2009 17:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia!
Szeretném megkérdezni, hogy akkor most Neked a Tibo 1700-on meg az igo8.3? Ha igen, akkor elmondanád, hogy hogyan sikerült? Nekem azt írja ki, hogy:
IGO8 is not a valid Windows CE application.

Köszi!

xroad_4050 írta:
most már fut a 8.3.2-es is, ez fullos, de ebben sem a legújabb térkép van
és még nem néztem meg, mivel tud többet...
Vissza az elejére
xroad_4050
Egyre gyakoribb
Egyre gyakoribb

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 20, 2009 08:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ebben benne van a SKIN
IGO8_TIBORA.RAR
csak 8.3-ba újabb kellene

laulau írta:
Én a dimka skint próbálgattam de nem jött össze azt lemondtam róla. Biztos menne valahogy de nem volt kedvem annyit szöszölni vele.
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 20, 2009 07:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

keresek, csak még nem találtam..

http://forum.dungeon-team.com/ itt található
Nekem nem mennek a a hardwere gombok Sad mondjuk nem is számítottam rá, igaz annyira nem is zavar
Vissza az elejére
laulau
Kezd ideszokni
Kezd ideszokni

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 20, 2009 06:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én a dimka skint próbálgattam de nem jött össze azt lemondtam róla. Biztos menne valahogy de nem volt kedvem annyit szöszölni vele.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Készülékek, tartozékok, használati tapasztalatok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Következő
9 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Vissza a Főoldalra | Ugrás a lap tetejére | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Gyakran ismételt kérdések

© Windows CE Portál Fórum. Minden jog fenntartva